ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΗΔΕΝ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τον εαυτό τους με αποτέλεσμα να λειτουργούν στη ζωή τους πάντα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και με μία μόνιμη ανασφάλεια για την ίδια τους τη ζωη. Ξεχωρίζουν πάντα διότι είναι εκείνοι που σε μία συζήτηση συνήθως δεν παίρνουν θέση, στη δουλειά έχουν έναν δεύτερο ρόλο γιατί μάλλον η πρωτιά ανήκει σε πιο ικανά άτομα απο αυτούς, στην σχέση τους πολλές φορές είναι τα θύματα ή μένουν σε μία σχέση διότι που θα βρούν κάτι καλύτερο;

Στις μέρες μας η χαμηλή αυτοεκτίμηση ιδιαίτερα σε άτομα τα οποία έχουν πολλές ικανότητες και μόρφωση παράλληλα είναι ένα διαδεδομένο φαινόμενο το οποίο αποτελεί μάστιγα για την σύχγρονη κοινωνία. Όμως είναι στο χέρι του καθενός να καταπολεμήση αυτό το συναίσθημα και να ποροχωρήσει μπροστά, να ανοίξει τους ορίζοντες του και να ζήσει τη ζωή του!

Πως; Να ένα βασικό ερώτημα….

Αρχικά το κάθε άτομο θα πρέπει να βρεί και να αναγνωρίσει τις ικανότητες του, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια ικανότητα και κάποιο χάρισμα σε κάτι αλλα δυστυχώς δεν καταφέρνει να το ανακαλύψει πάντα.  Στόχος είναι το άτομο να γνωρίζει τις δυνάμεις του και να τις χρησιμοποιεί ως όπλα για την πορεία του.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακαλύψει τα αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα του και σιγά σιγά να αρχίσει να τα διορθώνει. Τιν εννοώ; Να δοκιμάσει τον εαυτό του και να αντιμετωπίσει τους φόβους του.

Μπορεί μία γυναίκα που να μην νιώθει ότι έχει το τέλειο σώμα, το ιδανικό ύψος και τα γυαλιστερά μακριά μαλλιά να θεωρεί ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να κατακτήσει τον άντρα που επιθυμεί εξαιτίας έλλειψης προσώντων. Λάθος! Διότι έαν καλύψει τις ατέλειες της με ένα ντύσιμο που την κολακεύει, με ένα όμορφο χτένισμα και ένα προσεγμένο μακιγιάζ και φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελο μπορείνα κατακτήσει τους πάντες.

Να θυμάστε το χαμόγελο, το χιούμορ και η θετική σκέψη είναι το καλύτερο ρούχο για την γυναίκα!!!

Εκφράστε την άποψη σας ελεύθερα μην φοβάστε τους άλλους διότι κανένας δεν είναι ανώτερος απο εσάς. Τολμήστε στην δουλειά σας, πάρτε πρωτοβουλίες, αναλάβετε ευθύνες και ρισκάρετε και το πιο σημαντικό μάθετε απο τα λάθη σας και προσπαθήστε κάθε φορά να είστε πιο δυνατοί.

Η Ζωή θέλει ρίσκο, αυτοεκτίμηση και δυνατό μυαλό γιατί όλοι μπορούμε να κάνουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε αρκεί να πιστεύουμε στον εαυτό  μας!!!