Ανθρωπινες Σχεσεις

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ

Written by Vasoula Makri

images-19Και όταν νιώθεις ότι ζεις τον απόλυτο έρωτα, σιγά σιγά νιώθεις μέσα σου ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είσαι σίγουρη. Μία σε έχει στη ζέστη, μία στο κρύο και μετά για μία μεγάλη περιόδο έρχεται η απόλυτη ξηρασία. Μην αφήνεις τον καιρό να περνάει, εάν αναγνωρίσεις στη σχέση σου ή στο γάμο σου τα παρακάτω, σημαίνει ότι ο καλός σου δεν είναι και τόσο ερωτευμένος πια.

  1. Δεν κάνετε έρωτα. Πάνε εκείνες οι μέρες που ήσασταν στο κρεβάτι όλη μέρα και δεν σηκωνόσασταν ούτε για νερό. Tώρα οι ώρες που περνάτε στο κρεβάτι είναι μόνο για ύπνο και ο καλός σας μόνιμα κουρασμένος για τρελίτσες ή μηπως σας αποφεύγει;
  2. Δεν σας προσέχει καθόλου. Είτε ντυμένη είτε γυμνή, η παρουσία σας του είναι παντελώς αδιάφορη. Σαν να μην υπάρχετε ή μαλλον μπορεί να υπάρχετε για να του φέρετε καμία μπύρα όταν βλέπει τον αγώνα του.
  3. Όταν βγαίνετε περνάτε βαρετά. Πάνε οι καλές μέρες που βγαίνατε και γυρίζατε τα μπαράκια με ατελείωτη διάθεση για χορό και ποτό κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς να σας νοιάζει τίποτα. Τώρα όταν βγαίνετε δεν έχετε τι να πείτε ή είστε όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι βλέποντας τσεκάροντας την αρχική του facebook!
  4. Σας μιλάει όπως στους φίλους του. Ενώ παλιά τα «αγάπη μου», «λατρεία μου», ήταν τα μόνα που ξεστόμιζε, τώρα πλέον μπορεί να σας προσφωνεί και «μαλάκα». Σίγουρα αυτό δεν είναι οικειότητα ούτε έρωτας φυσικά!
  5. Ξαφνικά βλέπει πάνω σας συνέχεια ελαττώματα που τώρα αποκτήσατε όπως λέει, ενώ παλιά δεν τα είχατε. Ψέματα, ψέματα, ψέματα απλά τώρα που έφυγε ο έρωτας τα βλέπει όλα διαφορετικά και ενοχλητικά.
  6. Εννοείται οι εκπλήξεις είναι οριστικό παρελθόν αφού με το ζόρι σας παίρνει κανένα δώρο και φυσικά σε περίπτωση που έχετε γιορτή ή γενέθλια.
  7. Μαλώνετε συχνά, πολύ συχνά χωρίς λόγο και αιτία γιατί το πορτοκάλι είναι ξινό, το μοσχάρι δεν έβρασε και άλλα ανούσια πράγματα που παλιότερα ούτε καν τα πρόσεχε. Ότι κάνατε ήταν τέλειο!
  8. Δεν σας ζηλεύει καθόλου. Αυτό σκέτο και αυτονόητο.
  9. Δεν γελάει με τα αστεία σας, δεν γελάει γενικά μαζί σας, ίσως και να σας κοιτάει πολλές φορές και να αναρωτιέται τι κάνει μαζί σας; Αυτή η φάτσα βγαίνει και προς τα έξω. Προσέξτε τον πως σας κοιτάει και πως σας κοιτούσε.
  10. Κοιτάει άλλες γυναίκες και τις συγκρίνει μαζί σας μπροστά σας. Είναι ψηλότερη, πιο αδύνατη, έχει πιο ωραία μαλλιά με άλλα λόγια σας εκμηδενίζει σαν γυναίκα.

Μετά από όλα τα παραπάνω, καλό θα ήταν ή να ξανασκεφτείτε αν μπορείτε να προχωρήσετε σε αυτήν την σχέση και εάν ο καλός σας μπορεί να σας ερωτευτεί όπως πρώτα.

About the author

Vasoula Makri