7(+2) καλλυντικά από την νέα συλλογή της essence που θα λατρέψεις!

H άνοιξη έχει μπει πλέον για τα καλά και νιώθουμε την ανάγκη για μια αλλαγή που θα μας φτιάξει την διάθεση και θα μας ”ανεβάσει” λίγο παραπάνω! Τι καλύτερο λοιπόν από μια ανανέωση στο νεσεσέρ μας; Όχι δεν θα σε βάλουμε να τρέχεις για να βρείς τα νέα σου αγαπημένα καλλυντικά το έχει κάνει ήδη για σένα η essence με την νέα της συλλογή, δες παρακάτω τα προϊόντα που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε εμείς και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο!

1. Shine shine shine lip gloss:

Tην πρώτη θέση στην λίστα δεν θα μπορούσε να κατέχει τίποτα άλλο παρά τα shine shine shine lip gloss που κάνουν τα χείλη ζουμερά,αστραφτερά και μυρωδάτα! Μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ δίνοντας μια wet look όψη στα χείλη σας. Τα βρίσκετε σε 13 διαφορετικές αποχρώσεις, εμείς ξεχωρίσαμε το runway,your way (12) και το red carpet scarlet (13).

2.Volume stylist 18h curl & hold mascara + Volume stylist 18h lash extension mascara: 

Δυο διαφορετικές επιλογές για μάσκαρα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Η Volume stylist 18h curl & hold mascara με την κρεμώδη της υφή χαρίζει όγκο και μπούκλα στις Βλεφαρίδες σας ενώ η Volume stylist 18h lash extension mascara χάρη στο σχήμα διαμαντιού του πινέλου της, το οποίο περιέχει ίνες επιμήκυνσης,χαρίζει μακριές και γεμάτες βλεφαρίδες και όλα αυτά για 18 ολόκληρες ώρες!

3.Εye & face palette:

Το συγκεκριμένο κιτ αποτελείται από 4 σκιές ματιών, ένα ρουζ και ένα highlighter, και αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για την τσάντα κάθε γυναίκας αφού περιέχει ότι χρειάζεσαι για να είσαι έτοιμη σε λιγότερο από 5 λεπτά όπου κι αν βρίσκεσαι! Τις βρίσκεις σε 2 διαφορετικές αποχρώσεις: (01)Glow for it και (2)Rise & shine.

4.Luminous matt bronzing powder:

Πούδρα με ματ υφή, αστραφτερό πυρήνα χαρίζει η οποία σου χαρίζει μια διακριτικά ηλιοκαμένη όψη, ότι χρειάζεσαι δηλαδή για το καλοκαιράκι!

5.The gel nail polish+Glow & care luminous nail polish:

Για άλλη μια φορά βρεθήκαμε σε δίλημμα, το οποίο αυτή τη φορά αφορά τα βερνίκια. Από την μια τα gel nail polish με τις 101 αποχρώσεις μακράς διαρκείας και μια λάμψη τζέλ και από την άλλη τα glow & care luminous nail polish, η καινούργια σειρά των 7 παιχνιδιάρικων αποχρώσεων, η οποία χαρίζει φωτεινά εφέ λάμψης στα νύχια ενώ παράλληλα τα θρέφει καθώς περιέχει kukui oil.

6.Camouflage Full Coverage Concealer:

Μακράς διαρκείας υγρό concealer με κρεμώδη υφή καλύπτει τέλεια  τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και άλλες παρατυπίες του δέρματος. Κάνει τα μάτια να φαίνονται υγιή και φυσικά.

7.My must haves palette:

Για το τέλος αφήσαμε την παλέτα που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου! Πώς; Διάλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα ανάμεσα στις 20 διαφορετικές σκιές ματιών σε σκόνη  και να χρησιμοποιήσετε τον ειδικό μηχανισμό για να τις τοποθετήσεις στην δική σου πολυλειτουργική παλέτα!

Βρείτε όλα τα νέα προϊόντα της essence και κάντε τα δικά σας εδώ: Essence και ενημερωθείτε για ότι νέο συμβαίνει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:  Essence Greece

Discover the Little beauty angels!