Ανθρωπινες Σχεσεις

3+1 χαρακτηριστικά που μας σαγηνεύουν στους άνδρες

Άνδρες τα μόνα πλάσματα που μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία μιας γυναίκας σε λίγα δευτερόλεπτα μόνο. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και μας την ομορφαίνουν. Υπάρχουν όμως και κάποια χαρακτηριστικά τους τα οποία σαγηνεύουν και στα οποία έχουν λίγο περισσότερη αδυναμία οι γυναίκες!

1. Η φωνή

Πολλές είναι εκείνες που από το πρώτο τους κιόλας επιφώνημα μαγεύονται. Είναι κάτι το ιδιαίτερο που νιώθουν να τους κατακλύζει το μυαλό και αυτομάτως κάθε φορά κρέμονται από τα χείλη τους για μία κουβέντα, μία φράση απλά! Σαφώς και είναι ιδιαίτερα ερωτικό το χρώμα της φωνής του καθενός και σου δίνει ένα δείγμα να καταλάβεις και τι τύπος είναι ο άλλος.

2. Ο τρόπος προσέγγισης

Τι καλύτερο από ένα άνδρα που ξέρει πως να σε πλησιάσει χωρίς να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Ο τρόπος που θα σου μιλήσει μέχρι και το θέμα συζήτησης που θα ανοίξει είναι ικανό να κάνει μια γυναίκα να ερωτευτεί. Ζούμε σε μια εποχή που ο χαρακτήρας υπερτερεί και ο καθένας επιζητά το καλύτερο για αυτόν!!!

3. Το βλέμμα

Μια ματιά σου μόνο φτάνει που λέει και ένα τραγούδι. Και δεν έχει και άδικο υπάρχουν βλέμματα και βλέμματα. Που σε κάνουν να χάνεις τα λογικά σου και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Βλέμματα που σε κάνουν να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, το ενδιαφέρον από την αδιαφορία μέχρι και τη γενικότερη συμπεριφορά του. Ναι λοιπόν οι γυναίκες σαγηνευόμαστε από τα βλέμμα σας!

και το κερασάκι:

4. Το χαμόγελο

Τι πιο όμορφο από ένα αληθινό και όμορφο χαμόγελο. Ειδικά αν το άτομο που έχεις απέναντί σου χαμογελάει συνέχεια. Ξέρεις ότι πρόκειται για ένα ευχάριστο άνθρωπο και είναι κάτι που δε σου περνάει καθόλου αδιάφορο. Σε γοητεύει και σε κάνει να αρχίζεις να αναρωτιέσαι και να ψάχνεις περισσότερα για αυτό τον άνθρωπο!

Αυτά λοιπόν ,είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά τα οποία μας σαγηνεύουν όταν τα παρατηρούμε στους άνδρες. Αν και υπάρχουν πολλά και έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο είναι ένα μικρό δείγμα για τη γοητεία που κρύβουν αυτά τα πλάσματα!

About the author

Georgia Nikolopoulou