Μόδα

4 τρόποι για να υιοθετήσεις το girly look

Θέλεις να έχεις ένα πιο girly look  αλλά δεν γνωρίζεις πως να το πετύχεις; Μην αγχώνεσαι , διότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις αυτό , τους οποίους θα αναλύσουμε.

  1. Βάλε χρώμα και για να το πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ωστόσο, μπορείς να φοράς και το αγαπημένο μαύρο μόνο για να δώσεις μία ισορροπία. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι επίσης μία πολύ καλή ιδέα.  

2. Όσο αφορά τα ρούχα πρέπει να επιλέξεις κολακευτικά και χαριτωμένα σύνολα. Οι γραμμές στα παντελόνια σου θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα σου. Και όσα κορίτσια θέλουν να βάλουν μία φούστα τότε η καλύτερη επιλογή γραμμής είναι της κλοσάτης, αέρινης και όχι πολύ κοντή. Αν θέλεις πάλι να βάλεις σορτσάκια μην επιλέξεις αυτά στα οποία φαίνονται οι τσέπες. Και για να μη με πείτε πολύ αυστηρή το καλύτερο σας το αφήνω για το τέλος. Μπορείς να βάλεις όποιο τύπο φορέματος θέλεις. Αποτελεί το σήμα κατατεθέν ενός girly look.

3. Εντάξει σας μίλησα για ρούχα , τώρα θα σας πω και για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Οι επιλογές στα παπούτσια είναι αρκετές. Μπορείς να βάλεις φλατ , ψιλά ή και μποτάκια. Αν πάλι σου αρέσουν τα sneakers βρες κάποιο σε φωτεινό χρώμα. Τα αξεσουάρ από την άλλη αποτελούν μεγάλο παράγοντα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επέλεξε κάποιο βραχιόλι ή κάποιο σκουλαρίκι για να αναδείξεις το σύνολό σου.

4. Μακιγιάζ. Δε θέλουμε πολύ έντονο μακιγιάζ. Μπορείς να φορέσεις ένα λιπ-γκλος ή ένα κραγιόν σε φωτεινές αποχρώσεις. Πρέπει να δείχνεις φυσική και γεμάτη αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου.

Leave a Comment