Ανθρωπινες Σχεσεις

4+1 τρόποι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Μόλις χώρισες και δεν είσαι και στα καλύτερα σου; Λογικό! Αλλά μήπως έπρεπε να συμβεί; Μήπως η σχέση σας δεν πήγαινε τόσο καλά όσο νόμιζες ; Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είσαι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία. Και πριν αρχίσεις να στεναχωριέσαι , θα σου πω τους πιο εύκολους τρόπους για να τον ξεπεράσεις και  να δεις την επόμενη μέρα θετικά.

  1. Μην του προτείνεις να μείνετε φίλοι. Έχεις φίλους και μάλιστα αληθινούς, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλό να είσαι φίλη του πρώην σου και να μαθαίνεις τα πάντα για τη ζωή του αλλά και τις νέες του «περιπέτειες». Ίσως αυτό σε δυσκολέψει ακόμα περισσότερο να τον ξεπεράσεις.
  2. Ξεκίνα γυμναστήριο . Μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά δοκίμασε το! Θα ξεσπάσεις τα νεύρα σου, θα φύγει το άγχος σου και θα χαλαρώσεις.
  3. Μην πηγαίνεις σε μέρη που ξέρεις ότι μπορεί να τον δεις. Σίγουρα τον πρώτο καιρό θα σου λείπει αλλά με το να σκέφτεσαι που μπορεί να είναι η ακόμα και να κοιτάς τα check in του για να εμφανιστείς <<τυχαία>> στο μέρος που πίνει καφέ, μόνο κακό σου κάνει!
  4. Κλάψε! Είναι και αυτός ένας τρόπος εκτόνωσης. Ίσως είναι ο τρόπος που θα σε ανακουφίσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Δεν είναι λίγα τα άτομα που σε στιγμές αδυναμίας κλαίνε για να ξεσπάσουν.
  5. Πάρε την ζωή στα χέρια σου! Έχεις παρέες, φίλους, δουλειά, σχολή και πολλά πολλά άλλα! Μην αφήνεις τίποτα να σε κρατάει μέσα. Βγές έξω, κάνε νέες γνωριμίες και άσε τον χρόνο να κυλίσει. Έτσι δεν θα έχεις το μυαλό σου σε κανέναν πρώην και παράλληλα θα συνεχίζεις την ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο.

About the author

Έλενα Παληογιάννη

Γεια σας! Ονομάζομαι Έλενα και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ έχω ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών μου πάνω στον τομέα των Μ.Μ.Ε . Αδυναμία μου τα σκυλιά και ιδιαίτερα ο Ρόκυ μου. Νομίζω ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στα άρθρα μου στο Cracked.gr !