Ανθρωπινες Σχεσεις

5 Λόγοι για να μην του στείλεις μήνυμα μετά τον τσακωμό!

Δυστυχώς πάντα σε μία σχέση υπάρχουν προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι, άλλοτε είναι για μικρά ζητήματα και ανούσια πολλές φορές και άλλες για πιο σοβαρά. Εγώ θα ασχοληθώ με αυτές τις μικρές χαζές διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στα ζευγάρι και έως ένα σημείο είναι και το αλατοπίπερο σε μία σχέση,γιατί ο έρωτας θέλει και λίγο πόνο, ίντριγκα και θυμό!

Μετά λοιπόν από έναν καυγά που μπορεί να έγινε για πολλούς λόγους και να φταίει είτε ο ένας είτε ο άλλος, μπορεί και οι δύο, ίσως είστε διαλυμένοι με δάκρυα στα μάτια, γυρνάτε σπίτι και η συνέχεια..δικιά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη σας λείπει και καταριέστε την ώρα και την στιγμή που μαλώσατε. Θέλετε να του στείλετε μήνυμα για να τα βρείτε αμέσως! Δεν συμφωνώ και θα σας δώσω πέντε λόγους για να κρατηθείτε!

1.Μετά από έναν καυγά το αίμα βράζει ακόμα, καλό θα ήταν να ηρεμήσετε και οι δύο, να πάρετε τον χρόνο σας και την επόμενη μέρα να μιλήσετε στο τηλέφωνο. Μην ξεχνάτε ότι το μήνυμα σας μπορεί να μην έχει θετικά αποτελέσματα και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα!

2. Το σωστό μετά από έναν καυγά είναι η ηρεμία και η λογική. Γιατί μαλώσατε; Άξιζε τον κόπο; Ποιος έφταιγε; Το μήνυμα που θα ζητάει συγνώμη και ξέχασε το..που είσαι..σ’ αγαπώ …είμαι χάλια και άλλα τέτοια μελό δείχνει αδυναμία! Κορίτσια μην παρακαλάτε δείξτε χαρακτήρα έστω για ένα βράδυ!

3. Η λύση ενός καυγά ποτέ δεν λύθηκε με ένα μήνυμα.Ποτέ ποτέ ποτέ! Το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει ένα νέο.

4. Εάν θέλετε να στείλετε μήνυμα, στείλτε στην κολλητή σας. Κλασσικό άλλα ανακουφιστικό και χαλαρωτικό και εάν δεν θέλετε να μιλήσετε κάπου κάντε ένα μπάνιο, χαλαρώστε, πιείτε ένα ποτό και κοιμηθείτε σαν να μην έγινε τίποτα. Αύριο είναι μία άλλη μέρα.

5. Σκεφτείτε θετικά, το κεφάλι ψηλά. Μπορεί και να προλάβει να σας στείλει εκείνος μήνυμα. Γιατί πάντα να κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση;

 

Leave a Comment