Ανθρωπινες Σχεσεις

5 πράγματα που αξίζει να έχει μια γυναίκα σε μια σχέση

Η σχέση είναι ένας καθημερινός αγώνας που μπορεί να κρατηθεί στο γήπεδό της μόνο όταν παλεύουν γι’ αυτήν καθημερινά οι παίκτες της. Ο δικός σου αγώνας όμως αξίζει; Είσαι σίγουρα εκεί όπου ανήκεις; Ήρθε η ώρα να το μάθεις!

Let’s go darling!

Κανόνας 1

Σεβασμός! Και θα στο τονίζω μέχρι να το καταλάβεις! Ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου πρέπει να σέβεται εσένα, τις επιλογές σου και καθετί που κάνεις με πάθος. Να σέβεται τα θέλω σου και τις αξίες που έχεις. Να σε δέχεται όπως ακριβώς είσαι χωρίς να προσπαθεί να σε αλλάξει.

Κανόνας 2

Εμπιστοσύνη! Η ζήλια μέσα στη σχέση είναι αιτία χωρισμού πολλές φορές και το αντιμετωπίζουμε συχνά γύρω μας. Ο σύντροφος μια γυναίκας πρέπει να είναι σίγουρος για εκείνη που έχει αποφασίσει να μείνει δίπλα του. Δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να σε ελέγχει. Από τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να κάνει σχέση μαζί σου πρέπει να γίνει κατανοητό στον ίδιο πως είχες και μια ζωή πριν από αυτόν. Είχες φίλες και φίλους που μπορείς να συνεχίσεις να τους έχεις και να βγεις μαζί τους για καφέ και για ποτό. Ποτέ μην κάνεις πέρα ανθρώπους που αγαπάς για μια σχέση, γιατί μπορεί να έρθει η ώρα που θα τους χρειαστείς περισσότερο από οποιονδήποτε.

Κανόνας 3

Κατανόηση! Όλες οι γυναίκες έχουμε ανάγκη από τους άντρες να καταλαβαίνουν τις ανάγκες μας (σε φυσιολογικά πλαίσια, όχι να θύμωσες γιατί πάτησε like σε φωτογραφία της Megan Fox και τους κρατάς μία βδομάδα μούτρα, απαιτώντας να το αντιληφθεί). Είναι καλό βεβαίως ο άνθρωπός μας να ξέρει τον χαρακτήρα μας, τον οποίο έχουμε φροντίσει να του το μάθουμε εμείς σαν ένα ανοιχτό βιβλίο και να γνωρίζει τι είναι αυτά που μας πειράζουν και τι είναι αυτά που μας αρέσουν. Έτσι ο σύντροφος θα προσέχει την κάθε του κίνηση και πίστεψέ με είναι πολύ όμορφο να καταλαβαίνεις πως ο άλλος καταπάτησε τα θέλω του για να βλέπει εσένα να χαμογελάς.

Κανόνας 4

Ενδιαφέρον! Και όταν λέω ενδιαφέρον εννοώ το απλό, το ανθρώπινο, να παίρνει τηλέφωνο απλά για ν’ ακούσει τη φωνή σου, να μάθει πως πέρασες στο σπίτι χαζεύοντας την αγαπημένη σου ταινία ή στη δουλειά. Να θέλει να μάθει για σένα και το περιβάλλον γύρω σου, να ανησυχεί όταν γυρνάς σπίτι μόνη σου και να βλέπει τον αριθμό του ταξί που σε παραλαμβάνει και περιμένει το μήνυμα πως έφτασες στο σπίτι σου.

Κανόνας 5

Προτεραιότητα! Εντάξει είναι κάτι που το θέλουμε όλες! Πρώτα εμείς και μετά η μπάλα, οι φίλοι κλπ. Είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε σημαντικές μέσα στη σχέση. Ο άντρας να κανονίζει πρώτα με σένα τι θα κάνει και μετά με όλους τους άλλους. Νιώθουμε πως συνεχίζει ο άλλος να μας θέλει όπως στην αρχή και θέλει να μας δείξει πόση σημαντικές είμαστε. Η προτεραιότητα μεταξύ μας τώρα,ε, μας δίνει ένα κύρος ρε φίλη.

 

Μην ξεχνάς ποτέ όμως πως αυτά πρέπει να τα δίνεις και εσύ στον άλλον και όχι μόνο να τα απαιτείς για να έχεις μια αρμονική και όμορφη σχέση.