Μόδα

5 πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους τώρα. Αν είσαι και’ συ μία από αυτούς ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου! Άφησε τις υπερβολές και πάρε μαζί σου μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Για να το πετύχεις αυτό φτιάξε μια λίστα. Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος μην αγχώνεσαι παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τα  5 must πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου!

Μαγιό

https://gr.pinterest.com

Δεν χρειάζεται να πάρεις κ τα «δέκα» μαγιό που έχεις γιατί σίγουρα δεν θα προλάβεις να τα βάλεις. Τρία μαγιό είναι αρκετά. Μπορείς να επιλέξεις δύο μπικίνι και ένα ολόσωμο μαγιό ή το αντίθετο ανάλογα τις προτιμήσεις σου.

Ρούχα

https://gr.pinterest.com

Χμ….εδώ όλες παίρνουμε πράγματα απλά για να τα πάρουμε, όχι μόνο δεν πρόκειται να τα βάλεις αλλά θα πιάνουν και χώρο στην βαλίτσα σου.Φτιάξε ένα outfit για κάθε μέρα που πρόκειται να μείνεις. Έτσι θα γλιτώσεις αρκετό χώρο και σίγουρα θα βάλεις όλα τα ρούχα που θα έχεις πάρει μαζί σου.

Αντηλιακό

https://gr.pinterest.com

Ένα από τα αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα σου. Ωραίος είναι ο ήλιος κορίτσια αλλά θέλει προσοχή. Προστατεύστε την επιδερμίδα σας όσο μπορείτε. Επίσης, μην ξεχάσετε την ενυδατική σας κρέμα κ μία μάσκα για τα μαλλιά σας,χρειάζονται κ αυτά ενυδάτωση.

Αξεσουάρ

https://gr.pinterest.com

Σε αυτή την κατηγορία δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου μας. Προτιμήστε ένα ψάθινο καπέλο που είναι in fashion με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία της επιλογής σας.

Παπούτσια

https://gr.pinterest.com

Ναι φτάσαμε στο δύσκολο αυτό σημείο στην επιλογή των παπουτσιών. Λοιπόν 2-3 ζευγάρια είναι αρκετά. Ένα ζευγάρι για την παραλία, ένα για τις εμφανίσεις σου το βράδυ (επέλεξε αυτό που ταιριάζει πιο πολύ με τα περισσότερα outfits σου) και αν το έχεις ανάγκη μπορείς να πάρεις και ένα ακόμη ζευγάρι της επιλογής σου.