Ανθρωπινες Σχεσεις

5 πράγματα που θεώρουν οι γυναίκες sexy αλλά όχι και οι άντρες

katalogos Αγόρια και κορίτσια αρχίζουν από μικρή κιόλας ηλικία να ανακαλύπτουν το σώμα τους και κατ’ επέκταση τη  σεξουαλικότητα που αυτό εκπέμπει στο αντίθετο φύλλο.Ιδιαίτερα έντονα παρατηρείται στις γυναίκες οι οποίες προκειμένου να ξυπνήσουν ερωτικές σκέψεις προς το ανδρικό φύλλο αλλάζουν την εμφάνιση τους και τα αποτελέσματα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που οι ίδιες φανταζόταν. Το να δείχνει κανείς σέξυ δε θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια αρκεί και μια προσωπικότητα να αποπλανήσει το μυαλό.

Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους έχουν την τάση λοιπόν να αλλάζουν αρκετά πράγματα στην εμφάνιση τους προκειμένου να δείχνουν sexy κάτι που κάνει τους άντρες να μην τολμούν την πρώτη κίνηση και να χάνεται έτσι όλη η μαγεία του «παιχνιδιού».

  • Υπερβολικά έντονο βάψιμο Μπορεί εσένα να σου φαίνεται  φυσικό και σέξυ να βάφεις τα χείλη σου παραπάνω από το κανονικό σου περίγραμμα να  τονίζεις  τα φρύδια σου δίνοντας ένα διαφορετικό σχήμα, όμως αυτή η νέα τάση απωθεί τους άντρες οι οποίοι γοητεύονται από τη φυσική σου ομορφιά και όχι από το τη μάρκα καλλυντικών θα επιλέξεις . Γι’ αυτό την επόμενη φορά λίγα και καλά.

imagesogrif

  • Τα ψηλοτάκουνα

Και όταν λέμε ψηλοτάκουνα εννοούμε τα τακούνια εκείνα πάνω στα οποία δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν και οι καλύτεροι ζογκλέρ. Σέξυ δε φαίνεσαι σε καμία περίπτωση όταν κάθε βήμα είναι και  μια δοκιμασία .Υπάρχουν και τα λίγο πιο χαμηλά τακούνια που θα τονίσουν πιο έντονα τη θηλυκότητα σου αφού θα είσαι σε θέση να κινηθείς και εσύ πιο άνετα.

odfviftx

  • Να πίνεις πολύ

Είναι σίγουρα αντιαισθητικό να βλέπεις μια κοπέλα να πίνει πιο πολύ και από κάποιο αλκοολικό και θα σου εξηγήσω το γιατί. Αυτομάτως χάνεις τον έλεγχο, δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, ούτε καν να αρθρώσεις μια λέξη ,κάνεις εμετό και έτσι απλά απομακρύνεις κάθε αρσενικό που θα ήθελε να σε πλησιάσει γιατί σε βλέπει στην χειρότερη σου κατάσταση . Το να πίνεις με μέτρο ίσως σε κάνει πιο ευχάριστη και ελκυστική.

  • Το να μιλάς σαν μωρό

Όλα αυτά τα νιαουρίσματα ρίχνουν τη νοημοσύνη σου.Το να φέρεσαι σα μικρό κοριτσάκι δεν είναι σέξυ για ένα άντρα . Οι φράσεις σου, ο τόνος της φωνής σου μπορεί να καταντήσει εκνευριστικό για έναν άνδρα που θέλει να νιώθει πως έχει να κάνει με μια κοπέλα που ξέρει πως να φερθεί.Άλλαξε το όσο είναι νωρίς..

gti

  • Τα διχτυωτά καλσόν

Ναι ναι τα διχτυωτά καλσόν εκπέμπουν κάτι πρόστυχο και όχι sexy . Στους άνδρες  προφανώς και αρέσουν οι γυναίκες που  ξέρουν να ντυθούν και σε καμία περίπτωση τα διχτυωτά καλσόν να περιλαμβάνονται στη ντουλάπα τους . Γι΄αυτό προτίμησε τα απλά και συνηθισμένα..

Αναθεώρησε όσο μπορείς. Κάνε το πρώτα για σένα και μετά για τους άλλους!

 

Leave a Comment