Μόδα

6 συμβουλές για να γίνεις μια instablogger

Είσαι καινούριος χρήστης του instagram; Ή έχεις ήδη λογαριασμό και θέλεις να έχει ένα ιδιαίτερο στυλ και πολλούς followers , σαν αυτό ενός bolgger; Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές και να τις ακολουθήσεις.

  1. Ανέβασε ό,τι σου αρέσει 

 

Δε πρέπει να σκέφτεσαι πως πρέπει να ανεβάσεις κάτι για να αρέσει στους άλλους χρήστες. Κοινοποίησε οτιδήποτε αρέσει σε εσένα και σε κάνει χαρούμενο.

2. Δείξε κομμάτια από την καθημερινότητα σου 

 

Μη προσπαθείς να δείχνεις μόνο τη δουλειά σου και να περιορίζεσαι εκεί. Δείξε πως είσαι και εσύ άνθρωπος και χαλαρώνεις. Οπότε δεν είναι κακό να δείξουμε τον καφέ μας ή το φαγητό μας.

3. Μη χρησιμοποιείς πολλά φίλτρα

 

Αντί για φίλτρα μπορείς να κάνεις κάποια επεξεργασία στο φωτισμό , να προσθέσεις κάποιες σκιές ακόμα και κάποια χρώματα.

4. Δείξε το προσωπικό σου στυλ

 

 

Αν σου αρέσει η μόδα ή έχεις ωραίο στυλ μπορείς να ανεβάζεις το καθημερινό σου outfit αναδεικνύοντας τα μοναδικά κομμάτια που έχεις στη ντουλάπα σου.

5. Πόζαρε στο φακό

 

Βγάλε το μοντέλο από μέσα σου. Οι αυθόρμητες και οι στημένες πόζες τραβάνε τα βλέμματα. Αν γνωρίζεις να στήνεσαι στον φακό τότε θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμά. Από την άλλη πλευρά, οι αυθόρμητες φωτογραφίες έχουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

6. Γράψε μια ιστορία σε κάθε φωτογραφία

 

Όσο περίεργο και να ακούγεται σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζεις γράψε και ένα μικρό κείμενο. Συναισθήματα είναι; Διαφήμιση σε κάποιο είδος; Πάντως γράψε. Είναι ένα trend που υιοθέτησε ο Marc Jacob για να επαινεί την καμπάνια του. Γιατί όχι και εσύ;

Good luck λοιπόν!