Ανθρωπινες Σχεσεις

Αχ και να διάβαζες τις σκέψεις μου κάθε φορά που βρισκόμασταν!!

Μου είναι αδιανόητο να χωρέσω στο μυαλό μου όλες αυτές οι σκέψεις που με βομβαρδίζουν κάθε φορά που σε βλέπω να πλησιάζεις μέχρι να σε σφίξω στην αγκαλιά μου. Είχα δει αρκετές ρομαντικές ταινίες, είχα ακούσει πολλά περί έρωτα αλλά τίποτα δεν μπορεί να σου το περιγράψει καλύτερα από το να βρεθείς εσύ σε μια τέτοια κατάσταση.Σε αποτρελαίνει ,σε κάνει να φέρεσαι σα μικρό παιδάκι που μόλις του δείξεις λίγη προσοχή σου σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτιά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Κάθε φορά που έρχεσαι στην σκέψη μου φέρνω όλες εκείνες τις στιγμές που έχουμε περάσει μαζί και νιώθω το πιο ξεχωριστό άτομο. Συνομιλίες ατέλειωτες στην αρχή της γνωριμίας μας δε με προϊδέαζαν για το πόσο όμορφα θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτό το ενδιαφέρον. Ξενύχτια πάνω από το κινητό για να δω το όνομά σου να ξεπετιέται στην οθόνη και την καρδιά μου να χτυπά κάθε φορά που διάβαζες το μήνυμα.

Και να σου τώρα μετά από τόσο καιρό να είσαι η πρώτη και τελευταία μου σκέψη. Να σε νοιάζομαι καλύτερα και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Να σε κάνω κάθε μέρα χαρούμενο να μη φεύγει στιγμή από το πρόσωπό σου το χαμόγελο που ερωτεύτηκα και εγώ να συνεχίζω να σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ. Υπάρχουν στιγμές που θα θελα τόσο πολύ να σ εκφράσω αυτά που νιώθω αλλά θα με περάσεις για τρελή. Έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου δείχνω με πράξεις πόσο σημαντικός είσαι για μένα και ότι πλέον αποτελείς μέρος της ζωής μου.

Δε θα μπορούσα να αφήσω έτσι τον τρόπο που φιλάς και με αγκαλιάζεις, μου παίρνεις κάθε άγχος και στενοχώρια που μπορεί να με απασχολεί εκείνη την ώρα. Έχεις ένα μαγικό τρόπο να με ηρεμείς και να με κάνεις να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά, πιο ήρεμα χωρίς πολλά πολλά. Υπήρχαν αρκετές φορές που ενώ κοιμόσουν σε χάιδευα και κοίταζα το γλυκό σου προσωπάκι να κοιμάται και εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να μη σε ξυπνήσω για να συνεχίζω να σε χαζεύω.

Άν με άκουγες πως μιλάω για σένα στις φίλες μου ,στους δικούς μου θα ένιωθες και εσύ ο ίδιος ξεχωριστός. Όταν έρχεται το όνομά σου στα χείλη μου το προσωπό μου φωτίζεται και δε μπορώ να σταματήσω να τους λέω πόσο όμορφα και ξεχωριστά νιώθω για σένα και πόσο προστατευτικός είσαι απέναντί μου κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουν από το σύντροφό τους. Αλλά και όταν είσαι μακριά μου δε γίνεται να φύγεις από το μυαλό μου γιατί μου λείπεις ακόμη περισσότερο. Μου λείπει η μυρωδιά σου, το γέλιο σου, οι γκριμάτσες σου και τα γλυκόλογά σου και μετρώ τις ώρες μέχρι να σε ξαναδώ και να σε σφίξω ξανά στην αγκαλιά μου.

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από μια ερωτευμένη γυναίκα μαζί σου φίλε άντρα! Μια γυναίκα που να σε έχει ένα και μοναδικό στην καρδιά της και να μην έχει μάτια για άλλον. Να ξέρεις πως όλες οι αισθήσεις του σωματός της είναι εκεί και λειτουργούν με μια σου εντολή. Γι’ αυτό αν σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις κάτι τέτοιο μην το αρνηθείς δώσε απλόχερα τα συναισθήματά σου!

 

Leave a Comment