Ανθρωπινες Σχεσεις

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι πραγματικά ερωτευμένος!

Είναι ίσως και κάποιες φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και ερωτευμένος σε μια σχέση. Μπορεί να θέλεις να φαίνεσαι ερωτευμένος αλλά υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις που πραγματικά φανερώνουν ότι μάλλον ο έρωτας…πέρασε!

  • Δεν τον σκέφτεσαι! Μπορεί να κάθεσαι ατελείωτες ώρες στο σπίτι χωρίς να έχεις κάτι συγκεκριμένο να κάνεις αλλά δεν θα σου περάσει η ιδέα να του ζητήσεις να βρεθείτε. Γιατί άραγε ;
  • Τα νέα μας; Δεν συζητάς πλέον τίποτα καινούργιο που προκύπτει στη ζωή σου. Μπορεί να προκύψει να του πεις τα νέα σου αλλά σίγουρα δεν θα είναι ο πρώτος που θα τα μάθει.
  • Η αλήθεια είναι πως δεν θα διαφωνήσω! Αυτό μπορεί να σημαίνει  «Θα διαφωνούσα αλλά βαριέμαι» γιατί ξέρεις πολύ καλά, πως η συζήτηση δεν θα οδηγήσει πουθενά.
  • Κομπλιμέντα; Τι είναι αυτό; Έχει τόσο καιρό να σου υπενθυμίσει πόσο όμορφη είσαι αλλά για να πούμε και την αλήθεια και εσύ τα ίδια κάνεις! Η ανταλλαγή κομπλιμέντων θυμίζει παρελθόν στη σχέση σας.
  • Η προσπάθεια μετράει! Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν υπάρχει καμία προσπάθεια από καμία πλευρά.

Αν αντιμετωπίζεις κάποια από τα παραπάνω σημάδια, τότε νομίζω πως δεν βιώνεις τον πραγματικό έρωτα! Μπορεί κάποια πράγματα σε μια σχέση όταν δεν πάνε καλά να διορθώνονται αλλά δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό!

About the author

Έλενα Παληογιάννη

Γεια σας! Ονομάζομαι Έλενα και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ έχω ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών μου πάνω στον τομέα των Μ.Μ.Ε . Αδυναμία μου τα σκυλιά και ιδιαίτερα ο Ρόκυ μου. Νομίζω ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στα άρθρα μου στο Cracked.gr !