Ομορφιά

Αγάπα τον εαυτό σου όπως είναι

 

Seeso self love self care love yourself thingstarter

Αγάπα τον εαυτό σου όπως είναι και κάν’το σήμερα!

Πάντα θα βρεθεί κάποιος στη ζωή σου που θα σου επισημάνει κάτι που δεν κάνεις σωστά, κάτι που θα ήταν «καλό» να αλλάξεις στην εμφάνιση σου, στον χαρακτήρα σου, στη συμπεριφορά σου και γενικά στο είναι, στον εαυτό σου. Εσύ, τι κάνεις;

Σκέφτεσαι πως δεν έχεις τίποτα καλό πάνω σου, πως τα κάνεις όλα λάθος, πως πρέπει να αλλάξεις και να γίνεις κάτι άλλο. Τι άλλο; Γιατί; Αφού έτσι είσαι! Είσαι η εικόνα και ο χαρακτήρα σου! Αυτή είσαι! Δεχτείτε με(λες) αλλά, δέξου κ εσύ εσένα!

Δέξου εσένα, ναι! Ξέρεις πως, αυτό πρέπει να το κάνεις! Αυτή η αλλαγή γίνεται για εσένα!

Αγαπήσου!

Εάν δεν αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, με τα ελαττώματα και τις ατέλειες του, κινδυνεύεις να πέσεις σε λάθος επιλογές αλλαγής του εγώ σου και ,συνεπώς, να μην σε αγαπήσεις αλλά να σε υποβαθμίσεις!

 

«Ο εαυτός σου κ εσύ είστε ένα, γιατί επιμένεις να το αρνείσαι;»

 

Ο εαυτός σου κ εσύ είστε ένα, γιατί επιμένεις να το αρνείσαι;

Αγάπα λοιπόν, την ψυχή σου πρώτα και μετά το σώμα σου. Γιατί; Γιατί, όταν αναγνωρίσεις τι υπάρχει μέσα σου, το αποδεχθείς και πορευτείς με αυτό, τότε θα δεις το πρόσωπο σου να λάμπει! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και είμαι σίγουρη πως θέλεις να μοιάζεις όμορφή σε αυτόν τον καθρέφτη.

Μετά, αγάπα το σώμα σου! Ναι! Γιατί το σκέφτεσαι;;

Αγάπησε τις καμπύλες σου. Η ομορφιά είναι για όλους πέρα από τις ταμπέλες. Το μέγεθος δεν μετράει
beautylicious.gr

Θα μου πεις, πως; αφού..

«Έχω παραπάνω κιλά, κυτταρίτιδα, πρέπει να κάνω γυμναστική, δεν μου αρέσει η κοιλιά μου, τα πόδια μου, οι γάμπες μου, η μύτη μου, τα αφτιά μου και και και….» Η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Δεν θα σου πω το γνωστό στόρυ, ότι ο Θεός μας έπλασε έτσι για κάποιο σκοπό. Θα σου πω να δεις αντικειμενικά το σώμα σου, πόσο όμορφα, χαριτωμένα και γλυκά είναι τα χαρακτηριστικά του! ΕΙΝΑΙ!

Άσε λοιπόν τις άσχημες σκέψεις για τον εαυτό σου πίσω σου και ξεκίνα να δέχεσαι και να αγαπάς κάθε μικρό γνώρισμά σου.

Και για να μην παρεξηγηθώ… οι αλλαγές δεν μας κάνουν κακό! Μέσα από αυτές εξελισσόμαστε και γινόμαστε καλύτερες! Το point,όμως, είναι να θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στον εαυτό μας και να καταλαβαίνουμε το γιατί.

Η αλλαγή που θα πηγάζει από μέσα σου, θα την έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σε κάνει να νιώσεις ανανέωση, αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη διάθεση, εννοείται να την πραγματοποιήσεις.

Αλλά να είναι από εσένα για εσένα! Να είναι κάτι που αναγνωρίζεις πως πρέπει να γίνει διαφορετικά και το αποτέλεσμα να σου δώσει μεγαλύτερη ώθηση για να σε αγαπήσεις.

Ξεκίνα, λοιπόν, σήμερα!

Αγάπα εσένα! smile love yourself youre perfect love your body

Leave a Comment