Μόδα

Αγαπημένα χρώματα του χειμώνα στα ρούχα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήδη οι βιτρίνες έχουν γεμίσει από ρούχα και χρώματα που θα φορεθούν φέτος στις γιορτές αλλά και όλο τον χειμώνα που βρίσκεται μπροστά μας! Ποιες αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες μας;

  • Μαύρο-μαύρο-μαύρο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για αυτό το χρώμα αφού βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μας κάθε χειμώνα!

black

  • Μπορντώ. Από τα ωραιότερα χρώματα για τους κρύους μήνες, γιατί εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Ταιριάζει με μαύρο αλλά και με καφέ και έχει γίνει ένα από τα πιο γλυκά χρώματα που έχουμε αγαπήσει! Μία ακόμα must επιλογή είναι και το κόκκινο που θεωρείται κλασικό και άκρως διαχρονικό.

mpordo

  • Γκρι ή αλλιώς sharkskin( το δέρμα του καρχαρία )είναι ένα ουδέτερο αλλά και ήσυχο χρώμα που μας επιτρέπει να το συνδυάσουμε πολύ εύκολα.

sharkskin

  • Το πούρο ή ζεστό μπεζ. Αυτή η απόχρωση είναι πιο κλασική και αποπνέει μια διαχρονικότητα και ένα πιο σοβαρό στυλ.

taupe

  • Το μπλε-πετρόλ. Είναι το χρώμα της πνευματικότητας που δίνει μία ζωηρή φρεσκάδα στο συνολικό outfit. Απόχρωση που φυσικά δεν περνά απαρατήρητη!

mple

  • Το καφέ-κεραμιδί. Ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα, χαρακτηριστική τάση για τον φετινό χειμώνα όχι όμως κάτι καινούριο στα ρούχα. Μπορεί να φορεθεί σαν βάση και πολλές φορές αντικαθιστά ακόμα και το μαύρο!

kafe-keramidi

Ο χειμώνας θέλει όμορφη διάθεση και ενέργεια, γι΄αυτό προτιμήστε στη καθημερινότητά σας να φοράτε χρώματα που θα σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενες και δημιουργικές!

 

Leave a Comment