Ανθρωπινες Σχεσεις

ΑΠΟΡΡΙΨΗ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗΝ.

Written by Vasoula Makri

Όλοι μας σε βάθος χρόνου έχουμε βιώσει το συναίσθημα της απόρριψης, είτε από τον σύντροφό μας, τον σύζυγο μας ή ακόμα και από το άτομο που θα θέλαμε να είναι το έτερον μας ήμισυ. Καλό θα ήταν όταν συμβαίνει αυτό να αντιδρούμε σωστά και να αποφεύγουμε υπερβολές και λανθασμένες αντιδράσεις που συνήθως κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

archio-lipsis-1

  1. Αποφύγετε να παίρνετε τον άλλον μέσα στη νύχτα για να ακούσετε την φωνή του και να του το κλείσετε ή για να του αφιερώσετε το τραγούδι του Ρέμου «Εκατό φορές κομμάτια». Το πιθανότερο είναι να του χαλάσετε τον ύπνο και την ησυχία του.
  2. Μην εμφανίζεστε συνεχώς μπροστά του μαζί με τις φίλες σας. Είναι ό, τι χειρότερο να νιώθει πως τον παρακολουθείτε παντού. Αφήστε του χώρο, αλλά το πιο σημαντικό, δώστε χώρο στον ίδιο σας τον εαυτό.
  3. Όταν τον συναντάτε τυχαία ή μη, μην καταναλώνετε απεριόριστες ποσότητες αλκοόλ και μην  την πέφτετε μπροστά του στον καθένα για να τον κάνετε να ζηλέψει. Το πιθανότερο είναι να σας κοροϊδέψει και να σκεφτεί ότι είστε ότι να’ναι….όπως λέει και το γνωστό άσμα.
  4. Μην στέλνεται τις φίλες όπως κάναμε στο σχολείο να του λένε για εσάς, στο τέλος μπορεί και να τον δείτε με τη φίλη σας!
  5. Τελευταίο και πιο σημαντικό. Όταν κάποιος σας απορρίπτει για τον οποιοδήποτε λόγο σημαίνει ότι θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις από εσάς. Προχωρήστε στη ζωή σας και ζήστε το κάθε λεπτό διότι είναι μόνο μία και κοιτάξτε γύρω σας πιο προσεκτικά, μπορεί κάπου κοντά σας να βρίσκεται αυτό που ψάχνετε.

About the author

Vasoula Makri