Αποσμητικό ή αποτελειωτικό χτύπημα πάνω από την μέση;
Oσο πρακτικό και εάν είναι όσο ωραία και να μυρίζει έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές και ακόμα είναι στα ράφια των σούπερ μάρκετ, προκαλεί μπελάδες με τα συστατικά του και νεύρα στο νευρικό σύστημα,πρήζει τους αδένες,δημιουργεί καρκινογενέσεις,μπλοκάρει τον ιδρώτα,αλλά και πάλι τα χρησιμοποιούμαι ,γιατί?
Χρώμα,άρωμα και συντηρητικά επιτίθενται στο νευρικό σύστημα και το παραλύουν , επίσης το νευρικό σύστημα επιβαρύνεται επιπλέον με όλα τα
Λιώστε σε μπεν μαρι 38γρ μαγειρική σόδα, 38γρ σιτελαιο, 25 γρ βούτυρο κακάο, ανακατέψτε και μόλις λιώσει το βούτυρο αποσύρεται από την φωτιά,ύστερα για πιο γρήγορα κάντε ένα κρύο μπεν μαρι και ανακατέψτε μέχρι να σφίξει, ρίξτε και 3 σταγόνες από ένα αιθ. έλαιο της επιλογής σας, αποφεύγοντας τα εσπεριδοειδή, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια σφιχτή κρέμα, όπως στην εικόνα. αποθηκεύστε σε βαζάκι των 100ml.
Απλώνεται με επάλειψη σε καθαρές μασχάλες.
Συμβουλή: αποφύγετε χρήση του αποσμητικού μετά το ξύρισμα η την αποτριχώσει της μασχάλης, το γράφω για όσες δεν το ξέρουν,υπάρχει πιθανότητα ερεθισμού,ισχύει για όλα τα αποσμητικά.
To χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια, είναι πολύ αποτελεσματικό, ποτέ δεν με έχει εκθέσει.Κάντε την συνταγή και θα με θυμηθείτε.
Αυτά τα λίγα αλλά σημαντικά είχα να σας πω σχετικά με τα αποσμητικά.Θα περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Γεια σας!