Ανθρωπινες Σχεσεις

Be yourself!!

Τελικά μας κάνει καλό να τσαλακώνουμε την εικόνα μας μπροστά στον ανθρωπό μας ?Να είμαστε χαλαροί και να μην προσπαθούμε να προσποιηθούμε κάτι διαφορετικό μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουμε!

Από τη δική μου ματιά το να τσαλακώνεις τον εαυτό σου μπροστά στο σύντροφό σου είναι κάτι πολύ ωραίο και αθώο ταυτόχρονα. Δείχνεις μια άλλη σου πλευρά πιο αυθόρμητη και αληθινή ταυτοχρόνως. Αισθάνεσαι πολύ άνετα για να δείχνεις τόσο χαλαρά αυτή την πλευρά σου. Δε σε απασχολεί να σε δει να κάνεις γκριμάτσες, να έχεις σκόπιμα ανακατεμένα τα μαλλιά σου και τελείως φυσική χωρίς ένα κιλό στρώση make up. Προτιμούν να σε βλέπουν με τη φυσική σου ομορφιά όπως ξυπνάς το πρωί και όχι λες και ετοιμάζεσαι να βγεις σε δεξίωση!

Κατά τη γνώμη μου δες το σαν μια ανανέωση για τη σχέση σας κάθε φορά θα σε βλέπει διαφορετικά και δε θα σε νοιάζει τίποτα παρά μόνο να περνάτε καλά και χωρίς εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δε θα τα έκανες. Ζήσε έντονα με τρέλα και με πάθος και απελευθερώσου από ότι σε κρατάει σφιγμένη.

Ο σύντροφός σου θα σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι, για αυτόν σου τον αυθορμητισμό και θα σε ακολουθήσει στις τρέλες σου. Θα δώσει στη σχέση σας ένα άλλο χρώμα και μια άλλη εύθυμη νότα αφού θα ξεφεύγετε από βαρετές καταστάσεις και θα ζείτε σε ένα κόσμο που είναι φτιαγμένο από εσάς για εσάς.

Ας μην αφήνουμε όμως εκτός και το ενδεχόμενο ότι αυτό το «τσαλάκωμα» θα μπορούσε να μην έχει και τόσο καλά αποτελέσματα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και δεν έχουν και όλοι την ίδια αντίδραση. Υπάρχουν και εκείνοι οι χαρακτήρες που δεν μπορούν να αντέξουν το ανέμελο αλλά παραμένουν στο να επιζητούν χαρακτήρες σοβαρούς και πιο συντηρητικούς. Για αυτού του είδους τους ανθρώπους οι συγκεκριμένες αλλαγές καλό θα είναι να μην επιχειρούνται και να μένουν στα πλαίσια τους.

Το να τσαλακώνεσαι στο σύντροφό σου είναι κάτι πολύ όμορφο και για σένα καθώς δεν πιέζεσαι και κάνεις ότι σου βγαίνει αυθόρμητα και για τη σχέση σου γιατί τη χτίζεις πάνω σε αληθινές καταστάσεις και συναισθήματα! Be yourself λοιπόν!