Μόδα

Big jewels or not?

Written by MitsakiS

Κάποιες γυναίκες τα θεωρούν περιττά , κάποιες άλλες όμως τα θεωρούν απαραίτητα.Κάποια είναι ακριβά , κάποια άλλα όμως είναι οικονομικά.Κάποια είναι μεγάλα και εντυπωσιακά , κάποια άλλα μικρά και διακριτικά.Κάποια έχουν γράψει ιστορία ,κάποια άλλα όμως γράφουν τη δική τους ιστορία.Κοσμήματα , αγκαλιάζουν το σώμα της γυναίκας  και το φωτίζουν.Τα κοσμήματα από το παρελθόν τόνιζαν και φανέρωναν καταστάσεις και η χρήση τους ήταν καθαρά σημειολογική.

Το ερώτημα μας όμως είναι το εξής: μεγάλα ή μικρά κοσμήματα και σε ποίες καταστάσεις να φορεθούν και πως.

Το μεγάλο λένε πάντα πως  μπορεί να είναι και το καλύτερο, αλλά δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.Όταν πρόκειται για τη μόδα όμως και την εξωτερική μας εμφάνιση σκεφτείτε το λίγο περισσότερο.

Τα μεγάλα αξεσουάρ στις μέρες μας είναι πολύ συνήθεις μέρα και νύχτα.Άλλα έχει μεγάλη σημασία το σχήμα τους , αυτό που έχουν πάνω και σε πια εποχή ανήκουν.

Τα μεγάλα ,fancy, εντυπωσιακά κοσμήματα είναι για μεγάλες εκδηλώσεις και περιστάσεις , ανάλογα βέβαια και με το όλο κλίμα που επικρατεί.Τ μεγάλα κοσμήματα για να είναι εντυπωσιακά και να δημιουργούν μια ωραία εικόνα του συνόλου , πρέπει να είναι όχι πολύ ακριβά αλλά σίγουρα πολύ καλής ποιότητας.Διαφορετικά η εικόνα σας δε θα είναι αυτή που θα έχετε φανταστεί. Επίσης, κάτι ακόμα που είναι σωστό να προσέχετε είναι το μέγεθος είπαμε ωραία και εντυπωσιακά τα μεγάλα κοσμήματα αλλά, δώστε προσοχή στο σωστό μέγεθος , σύμφωνα με το πόσο μεγάλο είναι το στέρνο σας για το κολιέ ,πόσο λεπτός είναι ο λαιμός για τα σκουλαρίκια και αναλόγως για το καρπό για το βραχιόλι.

Κορίτσια , μη τρομάξετε ,αλλά είναι η πρώτη φορά που θα πω ότι μου αρέσει κάτι μικρό.

Τα μικρά διακριτικά κοσμήματα σε χάλκινες,χρυσές ή ασημένιες αποχρώσεις τα θεωρώ πιο σοβαρά , αλλά ταυτόχρονα και κάτι πιο σε street outfit.Βέβαια είναι για πιο καθημερινές εμφανίσεις και όχι τόσο για βραδυνές εξόδους.

Επιπλέον τα μικρά κοσμήματα έχουν το θετικό ότι συνδυάζονται εύκολα με όλα σχεδόν τα ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου και με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ.Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά δε μπορώ να βρω κάτι αρνητικό με βάση την εμφάνιση , αλλά ένα κακό είναι ότι χάνονται πολύ εύκολα και ενώ νομίζεις ότι έχεις χάσει κάποιο , τσουπ να μέσα σε μια θηκούλα κριμένο.

Για να μη μακρηγορώ και σας κουράζω,το point είναι ότι τα κοσμήματα είναι απαραίτητα για μια γυναίκα και το καλύτερο δώρο από άντρες για αυτές.Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και δείχνει τον εσωτερικό μας κόσμο.Άρα ,τι μεγάλα, τι μικρά το μόνο που πρέπει είναι να συνδυάζονται!

 

About the author

MitsakiS

Είμαι η Δήμητρα, οι φίλοι μου με φωνάζουν Mitsaki και είμαι τρελή για τη ζωή. Σπουδάζω αρχιτεκτονική και στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω βιβλία , φτιάχνω κοσμήματα , γράφω άρθρα και βγάζω βόλτα την αγαπημένη μου Mary Poppins (η σκυλίτσα μου).