Μόδα

Bodies: Πώς να φορέσεις κορμάκι με τον σωστό τρόπο

Τα γνωστά σε όλες μας bodies είναι η λύση που μας λύνει τα χέρια χειμώνα-καλοκαίρι για το τι θα φορέσουμε.

Εαν αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να κάνεις δικό σου ένα bodie διάβασε παρακάτω και θα τα ερωτευτείς.

Υπαρχουν πολλά στυλ bodies όπως τα πιο κλασικά τύπου μπαλέτου έως τα κορμάκια για πιο ιδιαίτερες στιγμές, όλα είναι φτιαγμένα να κολακεύουν και να αγκαλιάζουν το κορμί κάθε γυναικάς, ακόμα και τις γυναίκες που κυοφορούν υπάρχουν bodies ελαστικά για να εξυπηρετησουν με στυλ και άνεση την ανάγκη της κάθε γυναίκας.

Η λύση στο τι θα φορέσω πάλι σήμερα είναι απλή! Φόρεσε ένα τζιν σορτσάκι με ένα κορμάκι, είναι η εύκολη λύση που της δίνεις ότι στυλ θέλεις εσύ.

                                             1.Black bodie.

Από τα πιο κλασικά κομμάτια μέχρι και αυτά με τις  λεπτομερείς κλέβουν την παράσταση, το μαύρο χρώμα δεν παύει να κολακεύει το σώμα της κάθε γυναικάς να δείχνει την θηλυκότητα της και το πιο σημαντικό; να συνδυάζεται με όλα τα ρούχα!

                                                              2.White bodies.  

To λευκό το καλοκαίρι είναι το αγαπημένο χρώμα κάθε γυναικάς ειδικότερα εάν έχει και μαυρισμένο σώμα. Tο λευκό κορμάκι συνδυασμό με μια τζιν φούστα και ένα κομψό πέδιλο είναι η πιο απλή και κομψή λύση, μπορείς να το φορέσεις με 100 διαφορετικούς συνδυασμούς χωρίς να χάσεις το στυλ σου και θα είσαι πάντα in fashion.

 

Δείτε επίσης και άλλα στυλ – χρώματα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά και ίσως να γίνει και σε εσάς το αγαπημένο σας ρούχο.

 

About the author

Kατερινα Κοσιδεκακη

Φοιτήτρια
Τεχνολόγων Γεωπονων (Καλαματα)- ΜΜΕ (Αθηνα).