Μόδα

Chic and Sexy

 

Σχετική εικόναΌλες οι γυναίκες θέλουν να είναι σέξι άλλα μερικές φορές  μπορεί να γίνουν και λάθη.  Πιο συγκεκριμένα άλλο σέξι άλλο προκλητικό, γίνονται λάθη και αντί το ντύσιμο να είναι σέξι σικ είναι πολύ προκλητικό και δεν κολακεύει καμιά γυναικά, αντιθέτως της χαλάει το στυλ και την προσωπικότητα της.

Προσοχή στα παρακάτω λάθη.

1. Σορτσάκια με τοπ.

Σε περίπτωση που θέλετε να φορέσετε πολύ κοντό σορτσάκι αποφύγετε να φορέσετε κοντή μπλούζα. Η καλύτερη επιλογή για τοπ μπλουζάκι είναι να συνδυαστεί με ψηλομεσο παντελόνι η σορτσάκι ψηλόμεσο και όχι πολύ κοντό.

Αποτέλεσμα εικόνας για τοπ με σορτσακι

2. Μεγάλο άνοιγμα στο στήθος .

Μεγάλη προσοχή! Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος καλό θα ήταν να μην φορέσετε μπλούζες με μεγάλο άνοιγμα στο στήθος διότι το αποτέλεσμα γίνεται προκλητικό. Όταν επιλέγετε τέτοιες μπλούζες προσέξτε όλο το σύνολο να είναι κομψό και να μην ξεφεύγει προς το προκλητικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπλουζες με ανοιγμα στο στηθος

3.Γόβες. 

Το φετίχ κάθε γυναικάς είναι φυσικά οι γόβες της, όμως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια εάν είναι υπερβολικά ψηλά χάνουν το στυλ τους και χαλάνε όλο το σύνολο σας. Δεν είναι καθόλου κομψό  τα πολύ ψηλά παπούτσια με πολύ κοντά φορέματα η σορτσάκια. Επιλέξτε γοβάκια με πιο χαμηλό τακούνι και θα απογειώσετε το στυλ σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για γοβακια