Μόδα

Βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου!

 

Η άνοιξη μπαίνει σιγά σιγά  στην ζωή αλλά και στην ντουλάπα μας, όσο ο καιρός ανοίγει είναι λογικό να μας προβληματίζει το τι θα φορεθεί.

Από την στιγμή που ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος πρίπει και τα ρούχα μας να είναι ανάλογα με την εποχή, τα χειμερινά σιγά σιγά θα μπουν στην άκρη και τα ανοιξιάτικα θα γίνουν οι πρωταγωνιστές. Το πρόβλημα είναι ότι  συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση πολλές γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το look εγκαταλείπουν γρήγορα την προσπάθεια από φόβο μήπως τα χρώματα που συνδύασαν δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Τι μπορούν να κάνουν όσες δεν αγαπούν το χρώμα αλλά έλκονται από την λαμπερή πλευρά των χρωμάτων;

1. Αγοράστε ρούχα με χρώματα όπως λιλά, ροζ , γαλάζιο που είναι ανοιξιάτικα χρώματα και συνδυάζονται εύκολα χωρίς κανένα ρίσκο.

2.Ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα είναι να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας ζεύγη χρωμάτων που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο κι όχι απέναντι. Δηλαδή χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά από τον πίνακα των χρωμάτων.

3.Άλλη μια καλή λύση για ανοιξιάτικο λουκ χωρίς έντονα χρώματα είναι τα μαύρα ρούχα ή τα μπεζ που έχουν λεπτομέρειες από φλοράλ σχέδια, όπως επίσης οι ρίγες στα πουκάμισα και στις μπλούζες.

Δείτε παρακάτω μερικούς συνδυασμούς είτε για πολύ τολμηρές εμφανίσεις είτε και για πιο κλασικές. Μην ξεχνάς ότι το χρώμα ομορφαίνει την ζωή σου!