Μόδα Ομορφιά

Χτενίσματα για κάθε περίσταση και πάντα στη μόδα!

Έχετε περάσει άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σκεπτόμενη το γνωστό  »τι να κάνω τα μαλλιά μου;».. Έχετε ξυπνήσει αρκετά πρωινά θέλοντας να κάνετε ένα χτένισμα στα μαλλιά σας ώστε να φαίνεστε περιποιημένη αλλά δεν ξέρετε τι; Ή μήπως απλά θέλετε να βγείτε από το σπίτι με ωραία  χτενισμένα μαλλιά και δεν ξέρετε τι να κάνετε;
Τότε οι παρακάτω λύσεις σας αφορούν άμεσα!

 

Κλασσική,καλοκαιρινή,εντυπωσιακή γαλλική πλεξούδα..Όσο ζεσταίνει ο καιρός όλοι θέλουμε μαζεμένα μαλλιά αλλά  όμορφα και περιποιημένα παράλληλα..Η γαλλικά πλεξούδα με όλες τις παραλλαγές της όπως στο πίσω,στο πλάι η ακόμα και δύο πλεξούδες μαζί είναι ιδανική από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ για χαλαρό ποτάκι!

 

 

 

 

Μαλλιά πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά; ΦΥΣΙΚΑ!Ένα εύκολο και βολικό χτένισμα για να δείχνουμε πάντα όμορφες και σικάτες..Ενδείκνυται για περιστάσεις όπως συνέντευξη για δουλειά,επαγγελματικά ραντεβού κτλ καθώς εκπέμπει στυλ και σοβαρότητα!

 

 

Ο γνωστός σε όλες »κότσος μπαλαρίνα».. Ένα στυλάτο all time classic χτένισμα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα καθώς μας λύνει τα χέρια σε πολλές καταστάσεις όπως γάμο,βάφτιση που αναρωτιόμαστε »πως να κάνω τα μαλλιά μου!;»

 

 

 

 

Παιχνιδιάρικος,σέξυ κότσος με πλεξίδα..Τον βλέπουμε σε μικρά κοριτσάκια αλλά και σε πιο μεγάλες ηλικίες διότι είναι ένα διαχρονικό και εύκολο χτένισμα που το συναντάμε στη θάλασσα στη παραλία αλλά και σε μπαρ τα καλοκαιρινά βράδια για ποτό..

 

 

 

 

Μαλλιά ανάλαφρα,κυματιστά κάτω με διάφορες παραλλαγές όπως ένα απλό πιάσιμο με πλεξουδάκια η ακόμα και ακόμα απλά κάτω να ακουμπάνε τους ώμους..Τι πιο όμορφο και στυλάτο από το πρωί ως το βράδυ;

Leave a Comment