Μόδα

Διαφάνεια: Η καινούργια δύναμη της γυναικείας ομορφιάς

Τα ρούχα που μια γυναίκα έχει μέσα στη ντουλάπα της, δεν είναι εύκολη υπόθεση.Είναι μια υπόθεση αγάπης , φροντίδας ,σκέψης και φυσικά μια από της μεγαλύτερες επενδύσεις που κάνει από τη στιγμή που θα γεννηθεί.Μα θα μου πείτε , » πλάκα μας κάνεις;» . Κι όμως , δεν είναι εύκολο να μπορείς να βρείς ρούχα που να τονίζουν τα θετικά και όχι τα αρνητικά στοιχεία του σώματος σου , καθώς επίσης και να εξωτερικεύει με ωραίο τρόπο τη εσωτερική σου ομορφιά.

Τα ρούχα με διαφάνεια , που συνήθως είναι είτε μπλούζες-πουκάμισα ,είτε φούστες ή
φορέματα , σας βοηθάνε να δείξετε τη sexy και όχι την πρόστυχη πλευρά σας.Σίγουρα όμως παίζει ρόλο και πως θα τα φορέσετε , καθώς επίσης και με τι αξεσουάρ θα τα συνοδεύσετε .

 

 

 

 

Απλά πουκάμισα , φορέματα , μπλούζες, φούστες, κολάν όλα αυτά με μία ιδέα διαφάνειας πάνω τους μπορούν να κάνουν το ντύσιμό σας ενδιαφέρον , εντυπωσιακό , αρκετά chic και κάπως εκκεντρικό ,αλλά αρκετά πετυχημένο αφού θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων.

 

 

 

Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε μια εμφάνιση με λίγη διαφάνεια και είμαι σίγουρη έστω ότι λέτε ότι θα το δοκιμάσετε για μια φορά θα το ξαναδοκιμάσετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό.Γιατί όμως να το δοκιμάσετε έστω και για μία φορά ?Γιατί είναι η καινούργια σας δύναμη , ένας τρόπος να δείξετε το ωραίο σώμα σας και να «πείτε» ότι δε φοβάμαι να το δείξω.Μια δύναμη με την οποία μπορείτε και πάτε ένα βήμα μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τα συνηθισμένα και ανιαρά ρούχα.Μη το φοβηθείτε, αν δεν πειραματιστείτε όσο είστε νέες!