Μόδα

Διάλεξε μαγιό ανάλογα το σωματότυπο σου!

 

Το μεγαλύτερο άγχος των γυναικών το καλοκαίρι είναι η εύρεση μαγιό, συγκεκριμένα να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα και να κρύβει τις ατέλειες που ίσως υπάρχουν.

Υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα με εσώρουχα μαγιό για κάθε σωματότυπο, το σωστό είναι η κάθε γυναικά να φοράει μαγιό ανάλογα το σώμα της και όχι γιατί είναι στην μόδα η απλά γιατί της αρέσει το μοτίβο που έχει πάνω, γιατί το αποτέλεσμα πιθανότατα να μην είναι ευχάριστο.

 

Ιδού  όσα πρέπει να ξέρεις :

 1.Πληθωρικό σωματότυπο.

Το κατάλληλο μαγιό  για την συγκεκριμένη περίσταση είναι είτε  τα ολόσωμα μαγιό που καλύπτουν την κοιλιά είτε  το πάνω μέρος σουτιέν και το κάτω ψηλομεσο σε μαύρο χρώμα, εάν θέλετε να δώσετε έμφαση στο πάνω μέρος του σώματος σας επιλέξτε σουτιέν  εντόνου χρωματισμού  η ριγέ μοτίβο.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαγιο αναλογα με το σωματοτυποΑποτέλεσμα εικόνας για μαγιο αναλογα με το σωματοτυπο

2. Μικρο στήθος.

Η γυναίκες με μικρο στήθος μπορούν να φορέσουν μαγιό με μπανέλα, γνωστό μυστικό έτσι ώστε να βελτιωθεί το σχήμα του στήθους  , επίσης Τα βολάν και τα ντραπαρίσματα στο σουτιέν θα κάνουν το στήθος να φαίνεται πιο πλούσιο.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για φρουφρου μπικινι

3.Πληθωρικό στήθος 

Η γυναίκες με έντονο στήθος κάλο θα ήταν να φοράνε σουτιέν με τιράντες χοντρές και όχι στράπλες έτσι ώστε το στήθος να έχει στηριχθεί σωστά, αποφύγετε τα τριγωνακια.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαγιο σουτιεν

Αποτέλεσμα εικόνας για μαγιο σουτιεν

4. Αθλητικό σώμα.  

Σε γυναίκες με αθλητικό κορμί ταιριάζουν σουτιέν με ένα brazilian σλιπάκι όπου    φαίνεται πιο θηλυκή η σιλουέτα, επίσης  ολόσωμο μαγιό με κόψιμο στους γλουτούς.

 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ψηλομεσα ολοσωμα μαγιο

 

About the author

Kατερινα Κοσιδεκακη

Φοιτήτρια
Τεχνολόγων Γεωπονων (Καλαματα)- ΜΜΕ (Αθηνα).