Ανθρωπινες Σχεσεις

Εγώ θα μείνω μόνος/η μου στις γιορτές ;

Εγώ θα μείνω μόνος/η στις γιορτές; Μία ερώτηση που είναι αδύνατον να μη σκεφτεί κάποια στιγμή ο καθένας από εμάς όταν δει στο δρόμο ερωτευμένα ζευγαράκια χεράκι χεράκι να χαμογελάνε πλάι πλάι .. Και αυτομάτως χωρίς να το σκεφτείς αναρωτιέσαι και κάνεις σκέψεις πως θα ήταν να ήσουν εσύ στη θέση τους με αυτόν/ή που θέλεις. . Λίγο ο καιρός ,λίγο το κλίμα των γιορτών όλοι θα θέλαμε να έχουμε ένα ταίρι να περάσουμε μαζί του αυτές τις στιγμές!

Είναι οι γιορτές που περνάς με φίλους και οικογένεια και είναι αυτό το κάτι παραπάνω που θα ήθελες να σε ολοκληρώσει ψυχικά. . . Έτσι μέσα σου γεννιέται η επιθυμία της σχέσης . Η πλειοψηφία των single αρχίζει να αναζητά το ταίρι για που θα βγαίνουν μαζί ,θα φιλιούνται κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ,θα ανταλλάξουν μαζί τις πρώτες ευχές του νέου έτους !

 

Είναι όλο αυτό το σκηνικό που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι γιορτές δίχως ταίρι σου στερούν κάτι από τη χαρά σου.Σου προβάλλουν ένα σωρό ταινίες με ζευγαράκια αγκαλιά είναι αδύνατο να μη ζηλέψεις έστω και λίγο .Έχουμε συνδυάσει γιορτές με σχέση και είναι αναμενόμενο να απογοητευόμαστε όταν περνάμε γιορτές «μόνοι» μας .Άλλος ένας λόγος είναι η μοναξιά που νιώθουμε.Τα συναισθήματά είναι τόσο έντονα που θες ένα άτομο να μοιραστείς τα συναισθήματα χαράς σου και να ζήσετε έντονες στιγμές .

Σε  μια περίοδο που είσαι σχεδόν ξέγνοιαστος δίχως πολλές υποχρεώσεις στο κεφάλι σου γιατί να μην έχω ένα άνθρωπο να κάνουμε αγκαλιές δίπλα από το τζάκι ,να πίνουμε ζεστό ρόφημα και να είμαστε αγκαλιά αναρωτιέσαι..Χιλιάδες σκέψεις βομβαρδίζουν το μυαλό σου για το πόσο διαφορετικά θα ήταν οι γιορτές σου αν αντί για ένας/μία ήσασταν δύο. . Να νιώθεις μια ασφάλεια και μια ολοκλήρωση ότι έχεις ένα άνθρωπο δίπλα σου που σε νοιάζεται ,είσαι κομμάτι της ζωής του και θέλει να σε βλέπει συνεχώς με ένα χαμόγελο στα χείλη και ακόμη περισσότερο στις γιορτές.

Επομένως όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί είναι αναπόφευκτο να μη σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις τα Χριστούγεννα παρέα με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου αντίστοιχα .Μην αισθάνεσαι άσχημα αν αυτά τα Χριστούγεννα τα περάσεις οικογενειακά τα επόμενα μπορεί να σε βρούνε αγκαλιά με το ταίρι σου!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Leave a Comment