Ανθρωπινες Σχεσεις

Εκείνη η φίλη σου που αγαπάς λίγο παραπάνω!

Όσο περνάει ο καιρός,όσο μεγαλώνουμε λένε ότι οι φίλοι λιγοστεύουν. Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζεις τόσο λιγότερους τελικά εμπιστεύεσαι. Υπάρχουν μερικοί μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού που μπορείς να τους ανοίξεις την καρδιά σου,να μοιραστείς ένα μυστικό σου μαζί τους και να τους θεωρήσεις πραγματικούς φίλους.

Όμως , και από αυτούς τους λίγους φίλους σου υπάρχει εκείνη η μια φίλη σου που θα ξεχωρίζει και θα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου. Όχι ότι δεν αγαπάς τους υπόλοιπους, αλλά εκείνη λίγο παραπάνω.

Έχεις πολλές αναμνήσεις να θυμηθείς από τις κοινές σας τρέλες, και από τα κοινά σας ξενύχτια.Σίγουρα θα είναι αναρίθμητες οι φορές που έχετε βγει για καφέ ή για μια απλή βόλτα . Σίγουρα θα έχετε περάσει πολλά βράδια μιλώντας για τα όνειρα σας, για αγόρια που σας πλήγωσαν ή για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί. Σίγουρα θα έχεις να θυμάσαι μαζί της ατελείωτα γέλια, ατελείωτες όμορφες στιγμές. Αλλά και άσχημες ε; Σίγουρα ήταν και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Και όμως στις άσχημες στιγμές την θυμάσαι εκεί, με το ένα χέρι να σου σκουπίζει τα δάκρυα και με το άλλο να σου δίνει χαστούκια για να συνέρθεις. Γιατί έτσι κάνει αυτή η πραγματική σου φίλη, σε παρηγορεί αλλά ταυτόχρονα σε βοηθάει και να σηκωθείς.

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλοι ξενυχτια

Σίγουρα θα έχεις να θυμάσαι μαζί της κάποιες βραδιές που ήπιατε πολύ, που έγινες χάλια και εκείνη ήταν εκεί να σε βοηθήσει . ‘Ή ίσως και με αντίστροφους ρόλους; Σίγουρα θα έχεις να θυμάσαι μαζί της και ώρες ατελείωτες μιλώντας στο τηλέφωνο, ώρες ατελείωτες να κάνετε συζητήσεις στο Facebook,μηνύματα στο κινητό σχολιάζοντας κάθε σημαντικό αλλά και ασήμαντο νέο.

Είτε γνωρίζεστε πολλά χρόνια είτε όχι, δεν έχει και τόσο σημασία. Δεν τηρούμε σειρά προτεραιότητας σε αυτά για να πάρει κάποιος μια τόσο ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Μπορεί να τσακώνεστε και καμία φορά, μπορεί να κάνετε ίσως και μερικές μέρες να μιλήσετε όμως πάντα κατά βάθος ξέρεις πως εκείνη είναι η φίλη σου που θα πάρεις πρώτα τηλέφωνο όταν σου συμβεί κάτι. Γιατί την αγαπάς λίγο παραπάνω. Και αν δεν το ξέρει; Να της το πεις, σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις χρειάζονται τέτοια όμορφα λόγια!

Leave a Comment