Μόδα

Eurovision 2017: Τι φορέθηκε και ποια εμφάνιση ξεχώρισε!

mm
Written by ChristieX

Eurovision 2017

26 χώρες διαγωνίστηκαν στον τελικό της Eurovision, 26 εμφανίσεις μπήκαν σε στιλιστικό στόχαστρο. Είδαμε, ξεχωρίσαμε και συγκεντρώσαμε εκείνες που είχαν αυτό το «κάτι» που λέμε (καλό, κακό ή αδιάφορο θα το πείτε εσείς). Έπεται δεύτερος διαγωνισμός ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης, με τα κριτήρια, αυτή τη φορά, να αφορούν αποκλειστικά τη μόδα.  Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, σύντομα και περιεκτικά τι φορέθηκε στον χθεσινό τελικό.  

Ξεκινώντας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη και ομορφότερη από την Demy. Με το πιο elegant, chic αλλά και σούπερ sexy φόρεμα της βραδιάς! Σχεδιασμένο από τους Deux Hommes, με πλέγμα από κρύσταλλα, ικανό να σταθεί στο φεστιβάλ Καννών όπως είπαν οι ίδιοι.

Στη συνέχεια ακολουθούν η Ρουμανία(αριστερά) και η Δανία(δεξιά) με τις Ilinka και Anja να επιλέγουν κόκκινο για την βραδιά του τελικού. Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Aρκετές διαγωνιζόμενες, ωστόσο, επέλεξαν metallics και ρούχα κεντημένα με παγιέτες για την εμφάνιση τους. Ποιες είναι αυτές;

Με σειρά από αριστερά ακολουθούν: Αρμενία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία με τις Artsvik, Lucie Jones και Alma αντίστοιχα.

Στο trend που επιβάλει λάμψη στα σύνολα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε η Ολλανδία. Οι αδερφές Lisa, Amy και Shelley θέλησαν να τραβήξουν τα βλέμματα σαν άλλες καρντάσιανς. Βέβαια, το τρίδυμο που έκλεψε, τελικά,  τις εντυπώσεις είναι οι παρουσιαστές του προγράμματος, οι οποίοι επέλεξαν κοστούμια με παγιέτα για την έναρξη του τελικού, ενώ στους ημιτελικούς τους είδαμε με φλοράλ.

Ακολουθούν η Λευκορωσία και η Πολωνία, όπου οι διαγωνιζόμενες Ksenia Zhuk (αριστερά) και Kasia Mos (δεξιά) φόρεσαν λευκό. Ποια νικάει στο battle;

Τέλος, Αζερμπαϊτζάν, Γερμανία, Βέλγιο με τις (από αριστερά) Dihaj,Levina και Blanche να επιλέγουν σατέν υφές, τούλι και αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου.

Στο σημείο αυτό, πρέπει να σημειώσουμε πως την εμφάνιση της Dihaj από το Αζερμπαϊτζάν επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μασούρας, ‘Ελληνας stylist.

Λοιπόν;

Ποια εμφάνιση παίρνει 12άρι και ποια άσσο;

Από εμένα… Demy douze points!!

Comment right down για ότι άλλο!

About the author

mm

ChristieX

Fashion watcher, lover and bag maniac.

-Be yourself in a chic outfit-