Ανθρωπινες Σχεσεις

Φίλοι και ατέλειωτα ξενύχτια!

Τι να πει κανείς για τις αμέτρητες βραδιές που έχουμε καταλήξει με φίλους μας παρέα να συζητάμε ,να γελάμε ,να βγαίνουμε σε μπαρ και σε κρασάδικα,να κλαίμε για τις πράξεις μας και να μας βρίσκει όλους μαζί το ξημέρωμα. Στιγμές ανεκτίμητες που όποιος δεν έχει τους σωστούς φίλους δεν μπορεί να καταλάβει τι πάει να πει ξενύχτια!

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε βρεθεί με παρέα σε κάποιο σπίτι να συζητάμε για τα πιο άκυρα πράγματα και το πράγμα όσο πάει να γίνεται όλο και πιο σοβαρό και η συζήτηση να περνάει σε άλλες διαστάσεις . Από πολιτικά μέχρι για πρώην και σχέσεις κινούνται τα θέματα που παίρνουν θέση μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Ο καθένας προσπαθεί να υποστηρίξει τη γνώμη του και τελικά δεν καταλήγει πουθενά παρά μόνο να σχηματίζονται δύο παρατάξεις ανδρών και γυναικών. Από αυτές τις συγκεντρώσεις δε θα μπορούσε να λείπει και το αλκοόλ που κάνει την ατμόσφαιρα ακόμη πιο ευχάριστη και σκορπάει χαμόγελα.

Ο φίλοι δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις απογοητεύσεις και τις λύπες σου. Εκεί σε όλα να σου δίνουν με το ένα χέρι βοήθεια και με το άλλο να σε μουτζώνουν για τις επιλογές σου. Αλλά πάνω από όλους και από όλα αυτοί είναι εκεί να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στη ζωή σου και να μην κολλάς σε πράγματα   που έχουν τελειώσει. Ατέλειωτα ξενύχτια, κουβέντες και αγκαλιές παρηγοριάς για σένα που νιώθεις στεναχωρημένος και όμως έχοντας φίλους δίπλα σου αρχίζεις και αντλείς αισιοδοξία και νιώθεις πολύ τυχερός που τους έχεις δίπλα σου!

Φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν και από τα μεθύσια σου μετά από ένα αξέχαστο βράδυ. Να σας βρίσκει να γυρίζετε από μαγαζί σε μαγαζί και να μη σταματάτε αλλά να συνεχίζετε μέχρι τελικής πτώσεως, να γλεντάτε, να γελάτε και να ζείτε την κάθε στιγμή ξέγνοιαστοι. Να μαζεύετε ο ένας τον άλλον και να καταλήγετε παρέα αγκαλιά σε ένα παγκάκι να θυμόσαστε καταστάσεις που έχετε περάσει και να τις αναπολείτε!

Η ζωή προχωράει. Γι αυτό κοίτα να προχωράς με σημαντικούς φίλους δίπλα σου και να ζείτε την κάθε στιγμή μαζί χαρές, λύπες όλα μαζί γιατί είναι μέρος της ζωής σου είναι η δεύτερη οικογένειά σου !!!!!!!