Ομορφιά

Φροντίστε τον εαυτό σας!

 

Απόδειξη ότι αγαπάς τον εαυτό σου είναι να τον φροντίζει με κάθε τρόπο. Μην αφήνεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, μην βγαίνεις διαρκώς ατημέλητη, μην αφήνεις το πρόσωπο σου χωρίς φροντίδα. Με μερικές συμβουλές φροντίδας η ψυχολογία σίγουρα θα αλλάξει θετικά.

Βρίσκοντας τον πραγματικό σου εαυτό

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στο επίκεντρο βρίσκεται ο επαναπροσδιορισμός των «αξιών-σημάτων κατατεθέντων» σου, το συναισθηματικό σου αποτύπωμα, η επεξεργασία του ποιος είσαι σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Φυσικά, η αλλαγή της εμφάνισης αποτελεί μεν μέρος αυτού, αλλά πρέπει να είναι αντανάκλαση της εσωτερικής μεταμόρφωσης. Αναδεικνύουμε τα καλά μας σημεία. Μια γυναίκα η οποία έχει όμορφα μάτια, ακόμη και αν δεν έχει τέλειο δέρμα ή έχει πολλά κιλά, τονίζοντας τα μάτια της αυτόματα κλέβει την παράσταση και η πρώτη εντύπωση που θα έχει οποιοσδήποτε την συναντήσει, θα είναι τα υπέροχα μάτια της. Και βέβαια δεν μένουμε στα κυριολεκτικά, πάμε και στα μεταφορικά. Δηλαδή μια έξυπνη γυναίκα αναδεικνύει το χιούμορ της, την εξυπνάδα της που μπορεί να είναι ανώτερα της εξωτερικής της εμφάνισης όπου με αυτό τον τρόπο όμως κλέβει την παράσταση.

“Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι πάρα πολύ σημαντικό, όσο και να πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αγαπούν τον εαυτό τους είναι εγωκεντρικοί, εγωιστές, εγωπαθείς και αυτό που λέμε “παρτάκηδες”.

Δείτε μερικές συμβουλές φροντίδας:

  1. Πήγαινε για ψώνια. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας πάντα βοηθάει.

2. Κάνε μια γερή απολέπιση στην επιδερμίδα σου για να την νιώσεις και πάλι απαλή.

3. Στάσου μπροστά στον καθρέφτη και χαμογέλα στον εαυτό σου. Αφιέρωσε ένα λεπτό για να δεις τι σου αρέσει πάνω σου.

4. Βρες ένα πρότυπο που σε εμπνέει!

5. Άλλαξε λουκ στα μαλλιά σου.

6. Πήγαινε γυμναστήριο

7. Αγόρασε προϊόντα περιποίησης προσώπου.

8.Τέλος, για να αγαπάμε τον εαυτό μας πρέπει να μάθουμε και να τον σεβόμαστε.

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές βοηθώντας το πρόσωπο σας το σώμα σας ακόμα και την ψυχολογία.

 

Leave a Comment