Life

Γίνε εσύ η ερωμένη του συντρόφου σου!

Χρειάζονται ταμπού στο σεξ; Και βέβαια όχι! Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές. Μόνο με την απόλυτη απελευθέρωσή μας από αυτά θα απολαύσουμε κι εμείς και ο σύντροφός μας κάτι απόλυτα φυσιολογικό και κυρίως..δεν χρειάζεται να το αναζητήσει κανείς αλλού!

Σε παλαιότερες εποχές και τα δυο φύλα και περισσότερο το γυναικείο,και μόνο στο άκουσμα της λέξης sex…κοκκίνιζαν.Υπήρχαν αμέτρητα ταμπού,άλλες τόσες φοβίες κι αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη ενημέρωσης αλλά και με κοινωνικά στερεότυπα με τα οποία γαλουχήθηκαν.Αυτά,ήθελαν τη γυναίκα δίχως εμπειρίες αφού αυτό θα ήταν η απόδειξη της εντιμότητας και της ηθικής της.

Μα και οι άντρες αυτών των εποχών ούτε τη γνώση είχαν μήτε την μεγάλη εμπειρία πάνω στο πρακτικό τουλάχιστο κομμάτι.Με τα χρόνια αυτό ευτυχώς άρχισε να αλλάζει.Βέβαια όχι τόσο γρήγορα ή επαναστατικά ειδικά σε πιο κλειστές κοινωνίες.Όλα αυτά τα κολλημένα πράγματα στο νου των ανθρώπων επηρέαζαν τη σεξουαλική τους ζωή και συμπεριφορά.

Οι μεν γυναίκες ακόμη κι αν επιθυμούσαν κάτι δεν τολμούσαν να το ζητήσουν μην τύχουν παρεξηγήσεως για την ηθική τους από τον σύντροφό τους αλλά και αρνούνταν να κάνουν και χατίρια δικά του από συστολή μα και για τον ίδιο λόγο.Οι δε άντρες επίσης δίσταζαν πολλές φορές να προτείνουν ή να εκδηλώσουν κάποια επιθυμία τους για να μην προσβάλλουν τη σύντροφό τους αλλά και σίγουροι ότι μαζί της δεν θα μπορούσαν να το απολαύσουν ενδεχομένως.Έτσι,αρκετές φορές το αναζητούσαν αλλού αφού με έναν ξένο άνθρωπο μπορείς να είσαι αλλιώς.

Δε σε ενδιαφέρει η γνώμη του για σένα κι επιστρέφεις στη ζωή σου κύριος ή κυρία.Αυτό που όλοι επιθυμούμε ανεξαιρέτως ωστόσο είναι να μας λαχταρά απόλυτα ο σύντροφός μας και να τον γεμίζουμε σε αυτό το κομμάτι.Να είναι ικανοποιημένος εφόσον αυτός ο τομέας είναι πολύ σημαντικός για μια σχέση,αν κι όχι το παν.Αν αυτό συμβαίνει προφανώς θα έχουμε και λιγότερες πιθανότητες να μας απατήσει με την προϋπόθεση πως δεν έχουμε κι άλλα θέματα μαζί του.Δεν είναι λοιπόν απίθανο μήτε τόσο δύσκολο να το επιτύχουμε όσο θαρρούμε.

Καταρχήν πρέπει να ξεχάσουμε προκαταλήψεις,φόβους και ανησυχίες για το ότι η σεξουαλική μας συμπεριφορά μας καθορίζει και ως άτομα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας και της προσωπικότητάς μας.Αυτό είναι ανόητο τουλάχιστο.Αυτό το κομμάτι είναι ένας τομέας ιδιαίτερος που επιτρέπει το να παίζουμε ρόλους και δεν μας στιγματίζει ως χαρακτήρες.

Οφείλουμε να είμαστε πλήρως απελευθερωμένοι,να μη νιώθουμε ενοχικά.Να είμαστε δεκτικοί σε πράγματα καινούρια και να αφήσουμε τη ντροπή για άλλες ώρες. Περιποιήσου τον εαυτό σου διαφορετικά,άσε όποιο κόμπλεξ ή ανασφάλεια έξω από όλο αυτό κι άσε τη φαντασία σου ελεύθερη.Το μόνο σίγουρο είναι ότι κι εμείς οι ίδιοι θα χαρούμε πιο πολύ αλλά και θα ευχαριστήσουμε το σύντροφό μας.

Θα μας δει διαφορετικά,θα ανανεώσουμε τη σχέση μας και θα εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με νέες όμορφες εμπειρίες.Θα νιώσουμε να απεγκλωβιζόμαστε και θα αισθανθούμε υπέροχα όταν δούμε πόσο ξετρελάναμε εμείς το ταίρι μας ή ότι δεν έχει μάτια για άλλον άνθρωπο.Τουλάχιστο δεν έχει λόγο να αναζητήσει τίποτα πουθενά αλλού.Σε τελική ανάλυση τι παραπάνω έχει οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος από εμάς; Μάλλον έχουμε και ακόμη ένα πλεονέκτημα αν συμβεί αυτό: το ότι για εμάς,ο άνθρωπός μας έχει και αισθήματα συν ότι κανείς δεν τον γνωρίζει καλύτερα από εμάς.Άρα είναι στο χέρι μας να απογειώσουμε τη σχέση μας,να αποκτήσουμε μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή και γιατί όχι…να διασφαλίσουμε την πίστη του άλλου όσο μπορούμε.