Συνεντεύξεις

Hair Artist Teo: Περιποίηση υψηλών προδιαγραφών

Οι υπηρεσίες του υπόσχονται υψηλής ποιότητας περιποίηση για αυτό και οι πελάτες του τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, και όχι άδικα, καθώς μετρά αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο. Ο hair artist Teo στη συνέντευξη που ακολουθεί μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί με το επάγγελμα και ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τις τάσεις!

teo

•Teo πότε και πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με την κομμωτική;

Στα 16 χρειάστηκε να πάρω την απόφαση για το επάγγελμα που θα ακολουθήσω, είχα πολλά στο μυαλό μου όμως μετά από παρότρυνση του πατέρα μου επέλεξα την κομμωτική. Στην αρχή δεν το ήθελα αλλά το είδα σαν μια δουλειά η οποία θα μου προσέφερε επαγγελματική σιγουριά στο μέλλον. Στην πορεία βέβαια αγάπησα την δουλειά αυτή καθώς μου αρέσει να βλέπω την ικανοποίηση των πελατών μου από τις αλλαγές που έχω επιμεληθεί εγώ στην εμφάνιση τους.

•Από προσωπική πείρα δηλώνω πως είσαι καλλιτέχνης στο είδος σου ,πες μου ποια είναι η πηγή της έμπνευσης σου.

Το κάθε πρόσωπο για μένα είναι πηγή έμπνευσης ,με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου φαντάζομαι τι θα του ταιριάζει και το προσαρμόζω πάνω του βασισμένος στις τάσεις.

•Οι πελάτες σου σε εμπιστεύονται, αφήνονται στα χέρια σου; 

Με τους πελάτες  μου έχω χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης, μου λένε τι θέλουν και ξέρουν πως με τον δικό μου απόλυτο τρόπο θα το προσαρμόσω πάνω τους ιδανικά. Αντιρρήσεις δεν δέχομαι ποτέ !! (χαχαχα)

•Έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο στυλ κουρέματος;

Το ασύμμετρο καρέ –όπως ξέρεις -είναι από τα αγαπημένα μου. Μου αρέσει να το προσαρμόζω σε κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο βασισμένος στη έμπνευση της στιγμής.

•Υπάρχει κάποιο κούρεμα το οποίο θεωρείται κλασσικό και δεν φεύγει πότε από την μόδα;

Πολλά γυναικεία κουρέματα μπορούν να θεωρηθούν κλασσικά όπως  το φιλαριστό απλά τροποποιείται, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας , όταν μιλάμε όμως για άντρες δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πιο κλασσικό κούρεμα από το κοντό μηχανής.

•Τι είναι τάση για το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα 2016 στα γυναικεία κουρέματα;

Αυτό είναι λίγο μύθος! Οι επιλογές είναι πάνω-κάτω ίδιες κάθε χρόνο εκτός  ελαχίστων εξαιρέσεων, αν μια σταρ για παράδειγμα κάνει κάτι extreme και υιοθετηθεί μαζικά.

•Άρα υποθέτω δεν έχουμε τάση ούτε για τους άντρες;

Στους άντρες   είναι διαφορετικά τα πράγματα  καθώς  ασχολούνται περισσότερο πλέον από τις γυναίκες με τα μαλλιά. Έχει επιστρέψει η μόδα του barber  κλασσικές δηλαδή χωρίστρες,με ένταξη από μοντέρνες νότες όπως σκιές σβησίματα και έντονη γραμμή στη χωρίστρα.

•Και με τα χρώματα τι γίνεται;

Με τα χρώματα συμβαίνει κάτι  απρόσμενο! Η αμέλια έχει γίνει μόδα και θα σου διευκρινίσω τι εννοώ, μια βαφή  που έγινε στα μαλλιά πριν 6 μήνες και  δεν ανανεώθηκε το χρώμα ξανά ως τώρα είναι η νέα τάση , το λεγόμενο ombre! Και αν υπήρχαν ανταύγειες τώρα υπάρχει  ombre  με ανταύγειες! Aυτά τα φυσικά ατημέλητα χρώματα των έξι –και παραπάνω- μηνών  προσπαθεί να πετύχει ένας κομμωτής σε μια μέρα!

•Με ποια χρώματα μπορούμε να παίξουμε στο ombre;

Κυρίως κόκκινο και ξανθό.

•Πιστεύεις πως οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν τις τάσεις τις οποίες προστάζει η μόδα;

Θεωρώ ότι η γυναίκα πρέπει να επιλέγει ότι ταιριάζει στη ψυχολογία και την όρεξη της στιγμής και όχι με βάση της μόδα διότι έτσι  ίσως  κάνει το λάθος να διαλέξει κάτι που ίσως  δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει.

•Αν κάποιος θέλει να αφεθεί στα χέρια του Teo που μπορεί να τον βρει;

Θα με βρείτε στο κατάστημα ‘Jimmys Hairstyle’ το οποίο διατηρώ στην οδό Πολυτεχνείου 23 στη Ν. Ευκαρπία.

•Κλείνοντας θέλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο και τις συμβουλές σου!

Και εγώ σε ευχαριστώ.

310369_2059518256297_207037610_n

Jimmys Hairstyle

Πολυτεχνείου23 στη Ν. Ευκαρπία

Τηλέφωνο ραντεβού: 231 068 0775

About the author

Στέλλα Τουπλικιώτη

Όχι δεν γράφω από μικρή και άλλα τέτοια βαθυστόχαστα, εγώ Νομικά σπούδασα απλά μου αρέσει να πειραματίζομαι με ότι μου καρφωθεί στο κεφάλι. Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε το cracked.gr! Είχα όμως και τους καλύτερους συνεργούς σε αυτό το έγκλημα! Θέλω να ξέρετε ότι αγαπώ πολύ τους φίλους μου, το φαγητό και τους...μονόκερους! Α! Επίσης κάποιες φήμες λένε ότι είμαι αντικοινωνική, εγώ λέω απλά πως μιλάω πολύ, νευριάζω εύκολα, βαριέμαι ευκολότερα!