Μόδα

Handmade Bags VM

Εσείς γνωρίζεται τις τσάντες VM ?  Εαν όχι πρέπει να μπείτε να δείτε τις υπέροχες χειροποίητες τσάντες, είναι φτιαγμένες με πολύ αγάπη για κάθε γυναικά που θέλει να είναι always stylish and chic.

Η κυρία Βαλμπονα που φτιάχνει τις τσάντες ξεκίνησε να πλέκει από μικρή ηλικία και κατά καιρούς έφτιαχνε κασκόλ, σκουφάκια και μαγιό,  ξεκίνησε να φτιάχνει τσάντες στην κόρη της και έτσι άρχισαν να ζητάνε και άλλες κοπέλες . Ηταν μια καλή ευκαιρία να ξεκινησει κάτι που της αρέσει πολύ και να προσαρμόσει τις τάσεις της μόδας με το κλασικό πλέξιμο, έτσι δημιουργήθηκε και η σελίδα VM που μπορείτε να βρείτε τις υπέροχες αυτές τσάντες.

Υπάρχουν πολλά σχεδία από το πιο εύκολο έως το πιο δύσκολο, υπάρχουν ειδικά νήματα ιδανικά για την κατασκευή κάθε τσάντας. Το σχέδιο που είναι top  είναι το <<BUBBLE >>.  Επίσης το καλοκαίρι θα κυκλοφορησουν υπέροχα crop top. 

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με την τσάντα, η πιο οικονομική τσάντα είναι στα 40 ευρώ  και υπάρχουν και αυτές που φτάνουν στα 100 ευρω που είναι μαζί με το ασορτί πορτοφόλι δώρο.  Οι τιμές είναι από τις πιο οικονομικές που υπάρχουν στην αγορα.

                                                                      

 

Μπορείτε να επικοινωνησετε στο instagram @vmeshop, στο facebookhttps://www.facebook.com/vmeshop1/

καθώς και τηλεφωνικά στο  6970546024– 27410 56251 .

 

About the author

Kατερινα Κοσιδεκακη

Φοιτήτρια
Τεχνολόγων Γεωπονων (Καλαματα)- ΜΜΕ (Αθηνα).