Ανθρωπινες Σχεσεις

Οι 4 φίλες που πρέπει να έχεις!

Φίλες οι καλύτερες ψυχοθεραπεύτριες, ζογκλέρ,μαγείρισσες και μανάδες μας. Έχουν τόσες πολλές ιδιότητες που ούτε οι ίδιες το γνωρίζουν. Όμως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δίπλα της τέσσερις πολύ σημαντικές και η καθεμία από αυτές τη δική της προσωπικότητα. Έτσι η καθεμία από αυτές θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να δώσει λύση στα θέματα της κολλητής της όταν την έχει ανάγκη!
Σίγουρα μια από τις τέσσερις που πρέπει να έχεις στην παρέα σου είναι η σοβαρή και ειλικρινής . Αυτή είναι σίγουρο πως όταν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή βρίσκεσαι σε πολύ δύσκολη θέση και θες μια αντικειμενική άποψη να είσαι σίγουρη πως η συγκεκριμένη θα σου έχει τη λύση. Δε θα διστάσει σε καμία περίπτωση να σου πει ότι είσαι λάθος, ότι αυτό δεν είναι τόσο ωραίο πάνω σου και ό,τι έχει να κάνει με τα αρνητικά του χαρακτήρα σου. Ποτέ να μην παρεξηγηθείς με αυτά της τα λόγια γιατί θα είναι από ένα άνθρωπο που νοιάζεται πραγματικά από εσένα και θέλει το καλό σου!
Πέρα από τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια πρέπει να έχεις και την  έμπιστη φίλη. Είναι εκείνη στην οποία θα βρεις ένα καταφύγιο όταν το μόνο που θέλεις είναι ένα άτομο να βγάλεις όλα αυτά που έχεις μέσα σου και θες να τ εκμυστηρευτείς χωρίς να διαρρεύσουν σε όλες όχι επειδή δεν τις εμπιστεύεσαι αλλά επειδή είναι κάτι πολύ προσωπικό και νιώθεις να το πεις σε κάποια που ξέρεις ότι θα σε νιώσει και θα σε στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή σου. Θα ήξερες ότι είναι άτομο που δε θα το έλεγε πουθενά θα το κρατούσε μυστικό.
Τρίτη και καλύτερη η τρελή και ονειροπόλα. Εκείνη με την οποία θα μπορείς να οργανώσεις τις τρέλες σου ανενόχλητη. Ταξίδια, μονοήμερες εκδρομές και ό,τι τρελό από bungee jumping μέχρι πτώση από ελικόπτερο. Με μία σου λέξη θα ξέρεις ότι δε θα μπορεί να σου αρνηθεί γιατί έχει μέσα της την αίσθηση της αδρεναλίνης και γενικά το αίσθημα να δοκιμάζει συνεχώς ασυνήθιστα πράγματα γιατί είναι ένα ασύχαστο πνεύμα!

Τέλος την τετράδα θα κλείσει η αστεία της παρέας. Δε γίνεται να λείπει από την παρέα σου ένας τέτοιος χαρακτήρας. Που να σε κάνει να χαμογελάς ακόμη και όταν έχεις τις μαύρες σου, θα σου απαλύνει λιγάκι τον πόνο γιατί θα σε κάνει να ξεχνιέσαι. Αλλά πέρα από όλα αυτά θα έχεις ευχάριστες στιγμές μαζί της γιατί θα γελάτε και θα κάνετε πλάκες και μετά από καιρό θα τις θυμόσαστε και θα γελάτε πάλι παρέα!
Αυτές είναι οι κολλητές που θα πρέπει να έχεις δίπλα σου για να νιώθεις ότι έχεις γύρω σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε και θέλουν το καλό σου. Αν τις έχεις να είσαι σίγουρη πως είσαι πολύ τυχερή και να είσαι πάντα δίπλα τους!