Ανθρωπινες Σχεσεις

Οι κρυφές σχέσεις διαρκούν περισσότερο, αλλά ζούνε δίπλα στο ποτάμι!

Να το θυμάσαι μικρή μου καρδιά. Πάντα! images-1«Πέρασαν τα χρόνια αγάπη μου», σκέφτηκε και άνοιξε την κουρτίνα του μεγάλου επιβλητικού παραθύρου της για να δει το ποτάμι!

images-2

 

Άλλοτε ήρεμο και γαλήνιο και άλλοτε ορμητικό και επικίνδυνο, όπως η σχέση τους. Μία σχέση κρυφή που μόνο οι δύο τους ήξεραν για αυτό και έζησε πολύ γιατί μάτι ανθρώπου δεν την είδε και γλώσσα καμιά δε μίλησε για αυτήν. Κόρη οφθαλμού ήταν για αυτούς γιατί ήξεραν καλά πως μόνο έτσι θα κρατήσει .

Μακριά από φώτα!! Ένα πάθος τρελό και μια αγάπη βαθιά . Ένα καρμικό δέσιμο που φοβόταν να χάσουν και έπρεπε να προστατέψουν. Τους έφτανε το άγγιγμα και οι ατελείωτες συζητήσεις. Μακριά πιο πέρα απέναντι από το ποτάμι που πάντα και για πάντα θα τους χώριζε.photo1508-820x547

Άνοιξε το παράθυρο να πάρει αέρα. Ήρθε ο καιρός να αναπνεύσει. Είχε μείνει μόνη με τις σκέψεις της. Στο ράδιο έβαλε το αγαπημένο της τραγούδι, κατέβασε το βλέμμα της νοσταλγικά. «Την αγαπώ, δε μπορώ να την βλέπω πια μόνη, είναι ακόμη όμορφη και ήρεμη μέσα στα όμορφα ρούχα που πάντα διάλεγε για να τον εντυπωσιάζει, παρόλο   που γκρεμίστηκε με μιας η ζωή της!».

Το ήξερε. Με είδε!

-Σε αγαπώ θεία, αυτή η σχέση σε έχει αλλάξει χαμογέλασέ μου, ξέχασε, πέρασαν χρόνια. Είπα και την αγκάλιασα σφιχτά. Πως μπόρεσες να την κρατήσεις κρυφή; Πόσο πονάει όλο αυτό; Και γιατί τελικά κρατάει χρόνια;

-Αγάπη μου οι κρυφές σχέσεις δεν ελέγχονται, έρχονται στη ζωή σου σαν αερικό, είναι το κάρμα σου και το νιώθεις το καταλαβαίνεις. Δεν έχουν φθορά, μόνο έρωτα και αγάπη και κάτι τόσο μαγικό που λες και όλες οι νεράιδες και τα ξωτικά συνεννοούνται για να κρατήσει . Δημιουργούνται συναισθήματα βαθιά, ότι μπορεί να περιλαμβάνει η λέξη συναίσθημα και έτσι έχεις δημιουργήσει την ανάγκη της επαφής ξανά και ξανά και ξανά .images

Οι κρυφές σχέσεις ζούνε σε όνειρο, σε σύννεφο αν ξέρεις να τις ζεις. Πρέπει να κρατάς τον έρωτα σου μυστικό μόνο έτσι θα κρατήσει. Πρέπει να τον σέβεσαι αγάπη μου γιατί είναι λίγες οι στιγμές οι ώρες και μέρες μαζί του. Δίνεις τα πάντα, ότι νιώθεις αφού αποφάσισες να το ζήσεις. Όχι μιζέρια, όχι κλάματα . Και τα χρόνια περνάνε. Κάποιος  φεύγει μια μέρα καλή μου, γιατί αναγκάζεται. Οι κρυφές σχέσεις σπάνια έχουν happy end όσο γλυκά και να τις φερθείς .

«Άνοιξε τη φωνή σε παρακαλώ τώρα. Θέλω να ταξιδέψω με τη φωνή της νεράιδας μου.», είπε και δακρυσμένη γύρισε στο παράθυρο κοιτώντας ξανά στο ποτάμι. Όπως αυτό, έτσι κύλισαν και 17 χρόνια της ζωής της. Άλλοτε ήρεμα και άλλοτε  ορμητικά. Αλλά πάντα ΣΙΩΠΗΛΑ!!

 

Leave a Comment