Ομορφιά Τηλεόραση

Η Pink: Πρότυπο ομορφιάς και εμφάνισης

Αποτέλεσμα εικόνας για mtv vma 2017

Χθες έλαβαν χώρα τα καθιερωμένα MTV VMA’S 2017 ,  με εξαιρετικές και συνάμα καθηλωτικές εμφανίσεις  τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και πάνω στην σκηνή. Βραβεύσεις που στιγμάτισαν και ερμηνείες που ξεσήκωσαν. Ωστόσο, τα MTV VMA ήταν μια μεγάλη γιορτή που ξεσήκωσε αλλά και μια γιορτή που συγκίνησε ιδιαίτερα.

Και δεν είναι άλλη από την εξαιρετική και συνάμα απρόβλεπτη Pink ! Ναι, καλά ακούσατε… Η Pink πλέον έχει γίνει το απόλυτο πρότυπο έπειτα από την χθεσινοβραδινή ομιλία της, καθώς έλαβε το βραβείο για τη συνολική προσφορά της στη μουσική με το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard Award.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για mtv vma 2017 pink

Η Pink μίλησε για την διαφορά της εξωτερικής εμφάνισης. Και αυτό το έκανε με μια διήγηση μιας μικρής ιστοριούλας. Η οποία έχει χαραχτεί στην μνήμη όλων από όσους παρακολούθησαν έστω και για πολύ λίγο το βίντεο με την βράβευσης της. Ωστόσο, παρούσα στην βράβευση της Pink ήταν και η εξάχρονη κόρης της και φυσικά ο σύζυγος της. Έτσι λοιπόν, η Pink επηρεαζόμενη από το βραβείο της και την σημασία του αποφάσισε να το συσχετίσει με  κάτι που της είπε η μικρή της κόρη:

 

Μια ημέρα, η κόρη της πηγαίνει στην μαμά της και της λέει: Μαμά μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά; και ενώ η Pink βρισκόταν σε κατάσταση σοκ ! Γιατί ένα μικρό κορίτσι να σκέφτεται έτσι και γιατί να λέει κάτι τέτοιο, η Pink λοιπόν της ετοίμασε μια παρουσίαση με σπουδαίους καλλιτέχνες που το στυλ τους δεν είχε ιδιαίτερη ταυτότητα αλλά στιγμάτισαν ιδιαίτερα τον χώρο τόσο του θεάματος όσο και του τραγουδιού! Και με αυτό τον τρόπο είχαν δημιουργήσει το δικό τους «ανδρόγυνο» στυλ τους.

Ξεκινώντας μάλιστα από τον Michael Jackson, τον David Bowie, George Michael και τέλος καταλήγοντας στην ίδια λέγοντας της:

«Με βλέπεις να μακραίνω τα μαλλιά μου; και εκείνη απάντησε: όχι μαμά» Έπειτα η Pink της είπε: «Με βλέπεις να αλλάζω το σώμα μου;» «όχι μαμά», «Με βλέπεις να αλλάζω τρόπο που παρουσιάζομαι στον κόσμο;» «όχι μαμά», «Με βλέπεις να γεμίζω το στάδιο σε ολόκληρο τον κόσμο;», «Ναι μαμά».

«Οπότε, μικρό μου κοριτσάκι δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Μπορούμε να αλλάξουμε στο να βοηθάμε τους ανθρώπους, μπορούμε να αλλάξουμε το είδος της ομορφιάς! Και εσύ μικρό μου κοριτσάκι είσαι όμορφη και σε αγαπώ»

Της είπε και την αποθέωσε το κοινό που την παρακολουθούσε τόσο από κοντά όσο και από το σπίτι!