Ομορφιά

Ιδέες και tips για καθημερινά χτενίσματα- ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για hairstyles messy bun pinterestΞυπνάς το πρωί και σκέφτεσαι…

-Τι θα βάλω πάλι σήμερα;;

Μετά από μία μικρή αναζήτηση καταλήγεις σε ένα outfit-σιγουράκι, άνετο, να σου πάει και να σε κολακεύει.

-Ωραία!

Μετά από λίγο όμως…

-Πφφ, με τα μαλλιά τι κάνουμε;

Είναι μέρες που τα μαλλιά μας είναι στα κάτω τους, είναι θαμπά, δεν θέλουν να συνεργαστούν και γενικά, δεν κάθονται με τίποτα. Κάποιες δεν έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε πολύ μαζί τους, και άλλες, επειδή ο χρόνος τρέχει, ψάχνουμε ένα χτένισμα εύκολο, γρήγορο και χωρίς πολλά πολλά πρόσθετα(βλ. συσκευή ισιώματος, πιστολάκι, βούρτσες κλπ).
Αποτέλεσμα εικόνας για straight and curly hairΈτσι, είτε έχουμε μακριά, κοντά, ίσια, σγουρά είτε σπαστά μαλλιά, όλες ψάχνουμε εκείνα τα hairstyles που θα γίνουν στο άψε σβήσε αλλά θα μοιάζουν λες και ασχοληθήκαμε ώρες ή καλύτερα λες και η κομμώτρια είναι κολλητή μας φίλη.

Πριν όμως, πάρετε μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε τα δικά σας hairlooks, επιτρέψτε μου να σας δώσω λίγα, μικρά αλλά καθόλου ασήμαντα tips.

  1. Σε μία bad hair day, όπου τα μαλλιά έχουν παραπάνω λιπαρότητα, εφαρμόστε ένα ξηρό σαμπουάν ή κάντε ελαφρύ μασάζ με λίγο ταλκ. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο από τα δύο, μπορείτε να κάνετε ένα mini λούσιμο στα σημεία που φαίνονται περισσότερο, δηλ στο στεφάνι του κεφαλιού.
  2. Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν ξεκινήσετε το styling. Με αυτόν τον τρόπο ξεμπλέκονται και ανανεώνονται. Προσοχή στην υπερβολή, καθώς μπορεί να ηλεκτριστούν!
  3. Χρησιμοποιήστε φυσικό λάδι καρύδας από το βράδυ, για έξτρα ενυδάτωση ή αφού ολοκληρώσετε το χτένισμα σας για να λειάνετε τις άκρες. Ακόμη, λίγες σταγόνες του σε συνδυασμό με μασάζ, αρκούν για να τιθασεύσει τα φριζαρισμένα μαλλιά. Αντί για λάδι καρύδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό λάδι του εμπορίου.

Για το τέλος κορίτσια, κράτησα το πιο δύσκολο.

Όσο και αν βιάζεστε, όσο και αν τα μαλλιά σας δεν λένε να πάνε με τα νερά σας, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει εάν δεν έχετε υπομονή και θετική διάθεση.

Γι αυτό τον λόγο, όταν τα μαλλιά αντιστέκονται στις τεχνικές σας, πάρτε βαθιά ανάσα και συνεχίστε ήρεμα και με χαμόγελο. Πιστέψτε με, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!

Τέρμα τα λόγια… δείτε και πειραματιστείτε!

About the author

mm

ChristieX

Fashion watcher, lover and bag maniac.

-Be yourself in a chic outfit-