Ανθρωπινες Σχεσεις

Ίδια μάτια, ίδιο βλέμμα!

Written by Dimi Ligkarou

Αυτή η μοναδική σχέση που όμοια της δεν υπάρχει. Μια σχέση αιώνια που σου μαθαίνει όλη τη ζωή. Ευλογία η μητρότητα!

Ξαναγεννιέσαι σε άλλη πνοή. Είτε κυοφορήσεις είτε όχι έχεις μεγάλη ευθύνη για αυτό που απόκτησες. Γιατί εκτός το ότι γεμίζει η ζωή και η αγκαλιά σου, αφήνεις πίσω μια κληρονομιά απίστευτη. Την καλύτερη σε όλες τις ζωές που μπορεί να ζήσεις!

Η καθημερινότητα αλλάζει γίνεται ένας γλυκός αλλά δύσκολος αγώνας παύεις να ζεις στη ρουτίνα. Ψάχνεις πάντα το καλύτερο τρόπο για να το διαπαιδαγωγήσεις και μέσα από αυτό αντιλαμβάνεσαι πόσο θετικά αλλάζεις, μεγαλώνεις και αναπτύσσεσαι μαζί με το παιδί σου!

Το παιδί σου που έχει το βλέμμα σου ή το βλέμμα του συντρόφου σου. Που μπορεί να έχει τη τσαχπινιά ή την σοβαρότητα ενός από τους δύο. Που κάθε μέρα λες πόσο μου μοιάζει ενώ εσύ όμως μεγαλώνεις. Που δίνεις τόση αγάπη και φροντίδα περίσσια γιατί αυτός είναι ο προορισμός σου.

Μιλάει και η χροιά της φωνής του είναι ίδια. Μεγαλώνει και σου μοιάζει…δες! Ίδιο περπάτημα ίδια κορμοστασιά.

Ένα θαύμα!  Ένα θαύμα από το Θεό που είναι κομμάτι της ψυχής σου και το αφήνεις πίσω σου σαν μεγαλώσει να διαιωνίσει εσένα το χαρακτήρα σου και όλα όσα πήρε και έμαθε.

Ένα πλάσμα μαγικό το παιδί σου. Μια ολόκληρη ιστορία με ίδιους ανθρώπους, ίδια μάτια, ίδιο βλέμμα ζεις από το ίδιο σου το αίμα!

Οι αγωνίες σου τα ξενύχτια όλα μανούλα γλυκιά που θα περάσεις θα χαραχτούν στο μυαλό σου σα να μη πέρασε μια μέρα. Εσύ θα μεγαλώνεις και αυτό θα είναι πάντα εκεί να σου θυμίζει ότι μέσα του κατοικείς εσύ ή ο σύντροφος σου. Εσείς, μια οικογένεια, ένα πράγμα ίδιο! Μόνο ίδιο.

Και όταν εσύ δε φαίνεσαι γιατί τα χρόνια πέρασαν,τα χαρακτηριστικά σου αλλοιώθηκαν,τα μαλλιά σου άσπρισαν καλή μανούλα. Είναι εκεί πάντα το κομμάτι της ζωής σου που σαν κρίκος δένει με τη δική του ζωή τη δική σου συνεχίζοντας αυτά που πήρε, που έμαθε, που απόκτησε και που θα συνεχίζουν τόσο μα ΤΟΣΟ πολύ να σου μοιάζουν! Και θα σε φροντίζει όπως εσύ κάποτε. Δε χάνεσαι ποτέ !

Ζεις σε ένα καινούριο σώμα μανούλα γλυκιά, μοναδική και ευλογημένη!

 

Και απολαμβάνεις και τη προέκταση σου γιατί η ζωή ξέρει να προσφέρει και την θετική της αγκαλιά!

Ένα υπέροχο τραγούδι που μιλάει για αυτή την μοναδική σχέση μας ερμηνεύει ο Δήμος Αναστασιαδης!

 

About the author

Dimi Ligkarou

Είμαι η Δήμητρα.
Αθεραπευτα ρομαντική και ίσως ονειροπολα. Αγαπώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και εμπνεομαι μέσα από κάθε έναν έτσι ώστε να μπορώ να το αποτύπωσω και γραπτώς. Λατρεύω την Ευρώπη και τα ταξίδια σε αυτήν!
Έμαθα να λέω ξεκάθαρα αυτό που νιώθω και ας μην αρέσει σε πολλούς!! Έτσι κερδίζω μόνο ότι αληθινό μπορεί να κυκλοφορήσει δίπλα μου!
Φιλιά σε όλους ;)