Επικαιρότητα

Κανένα Απολύτως Μέτρο

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι όλη η Ευρώπη έχει πάθει ένα πατατράκ με τους μουσουλμάνους, με την Τουρκία (προσπαθεί να γίνει, αν δεν έχει γίνει, η χώρα ορόσημο όλων των απανταχού μουσουλμάνων) και αναρωτιέμαι γιατί; Και αυτοί άνθρωποι είναι που ξενιτεύτηκαν για μια καλύτερη ζωή όπως κάνουμε και μεις οι Έλληνες στα χρόνια της κρίσης, απλά αυτοί το κάνουν για να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τον θάνατο που τους περιμένει εκεί. Οπότε για ποιο λόγο τόσο μένος απέναντί τους; Που είναι οι ανθρωπιά; Που είναι η αλληλεγγύη; Που είναι αυτοί που βάζουν αυτούς τους ανθρώπους στα σπίτια τους και δίνουν το ψωμί τους; Γιατί ήμαστε τόσο ευκολόπιστος λαός ρε γαμώτο;

Πάντα ήμασταν παρορμητικός λαός και πάντα υποστηρίζαμε απόψεις μόνο και μόνο για να ήμαστε αρεστοί χωρίς να σκεφτούμε κάποια πράγματα και βγάζουμε στην σέντρα εύκολα αυτούς που υποστηρίζουν το αντίθετο χωρίς καν να μπούμε στον κόπο να εξετάσουμε και την άλλη μεριά, σίγουρα δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα αλλά θα εκπλαγούμε όταν δούμε ότι τελικά μπορούμε να βρούμε κοινό τόπο συζήτησης. Οι μόνοι που δεν βρίσκουν είναι οι 300 στο παλάτι στο σύνταγμα που τους βάλαμε εκεί γιατί έχουμε σαν λαός και την τάση της αυτοχειρίας.

Αλλά επειδή πλατειάζω, ας γυρίσω στο θέμα μας. Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, ούτε χειρότεροι άνθρωποι από μας είναι, ούτε λιγότερη αλληλεγγύη θέλουν να δείξουν, ούτε να πεινάει ο κόσμος θέλουν, απλά έχουν ΜΕΤΡΟ!!! Τι εννοώ; Απλό. Δεν θέλουν μετά από χρόνια δημιουργίας του δικού τους πολιτισμού, της δικιάς τους κοινωνίας, να εισέλθει στα δικά τους χώματα κάτι διαφορετικό, ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ από την δικιά τους κουλτούρα και βίαια να εγκατασταθεί και να επιβληθεί με το έτσι θέλω. Όταν κάποιος σε βοηθάει σε μια δύσκολη στιγμή παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι άλλα σέβεσαι και προσαρμόζεσαι στα δικά του θέλω. Ε, αυτή την στιγμή οι μουσουλμάνοι επιβάλλονται με το έτσι θέλω, όπου θέλουν, χωρίς να ρωτάνε τι και πως και χωρίς συνείδηση πολιτισμού. Παράδειγμα, είναι η επίθεση ενός παιδιού σε αστυνομικό προστασίας του υπουργού της Ελλάδος όταν αυτός τους επισκέφτηκε λόγο προβλημάτων στην περιοχή διαμονή τους. Ένα παιδάκι 12-13 χρονών(!) σε ξένο κράτος(!) που τον βοηθάει να ξεφύγει από την μάστιγα του πολέμου(!), ενώ δεν έχει να ταΐσει τους δικούς του, επιτίθεται σε ένστολο(!) που προστατεύει έναν από τους άρχοντες του κράτους(!) μπροστά στις ΚΑΜΕΡΕΣ(!!!) Και υπάρχει κόσμος που λέει »ναι βάλε αυτό το παιδάκι να πηγαίνει σχολείο με τα  ελληνόπουλα» και όλοι μαζί μετά να αναλάβουν τα ινία της Ελλάδας. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ         Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ          ΜΕ-ΤΡΟ     !!!

Προφανώς την κατάσταση αυτή την έχει δημιουργήσει μια μάζα ανθρώπων που μάλλον έχουν κάποιο κέρδος και στο όνομα του χρήματος προσπαθούν να μας επιβάλουν μέσα από τα ΜΜΕ να αποδεχτούμε όλη αυτήν την κατάσταση και αν κάποιος πει το αντίθετο, η ελληνική αλληλεγγύη θα ξυπνήσει μέσα μας και θα τον κατασπαράξουμε, με αποτέλεσμα την αποσύνθεση της ελληνικής μας συνοχής. Που να μιλήσουμε για τα τούρκικα που θα αρχίσουν να διδάσκονται στα σχολεία της Θράκης μετά από απαίτηση της μειονότητας. Αφού ρε παιδιά λένε ότι είναι Έλληνες μουσουλμάνοι τι τα θέλουν τα τουρκικά; Και άντε αυτοί, το κράτος γιατί το δέχτηκε; Και άντε το κράτος είναι ξεπουλημένοι, εμείς ο απλός λαός γιατί το αποδεχόμαστε;;; Γιατί κάνουμε εύκολο το έργο τους;

 

ΥΓ: Οι χαρακτηρισμοί τύπου ρατσιστής και τέτοια δεν με ενοχλούν, γιατί στην κοινωνία που ζούμε φροντίσαμε όλοι μας, οι λέξεις να χάσουν την αξία τους, οπότε δεν ασχολούμαι με κάτι που δεν έχει αξία.