Ανθρωπινες Σχεσεις

Και το όνομα της άλλης … μαμά πατρίδα!

Ένα ακόμα καλοκαίρι ήρθε στο τέλος. Welcome Σεπτέμβρη 2016! Επιστροφή στην καθημερινότητα, αλλά μαζί με τις ωραίες αναμνήσεις από τις διακοπές. Βέβαια, αν είσαι από τις τυχερές που είτε πήγαν διακοπές μαζί με τον έρωτά τους, είτε έζησαν τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα σε μια παράλια -σε μισώ να ξέρεις-, υπάρχει και άλλη μια κατηγορία που έζησε τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα και στην παράλια με το… κινητό της.
Υπάρχει μια γυναίκα που καμιά μας δεν μπόρεσε να νικήσει και δεν είναι άλλη από την μαμά πατρίδα, που παίρνει τους έρωτες κάθε κοριτσιού. Τί κάνεις λοιπόν όταν στον παίρνει μακριά και είναι και καλοκαίρι; Όχι ότι τον χειμώνα είναι καλύτερα. Όλοι να σχεδιάζουν διακοπές και εσύ το «μπακούρι» να σχεδιάζεις τι βιβλία θα διαβάσεις. Εφοδιάζεσαι με υπομονή, παίρνεις μάτι τα ζευγαράκια στην παραλία, στην καφετερία -θεέ μου είναι παντού- και κρατάς ακόμα πιο σφιχτά το κινητό σου να στείλεις μια ακόμα φωτογραφία στον καλό σου που είναι σε κάποιο θάλαμο κάπου στην Ελλάδα και σε σκέφτεται. Μessenger, snapchat, sms, viber, σήματα καπνού ,ταχυδρομικά περιστέρια, έχουν γίνει πλέον οι καλύτεροί σου φίλοι για να δείξεις την αγάπη σου στο αγόρι σου. 00:00 με 02:00 αυτός θαλαμοφύλακας, μέχρι εκείνη την ώρα και συ ξύπνια να του κρατάς συντροφιά. Εκεί που ήξερες όλα τα κουτσομπολιά των celebrities πλέον ξέρεις τα πάντα για την μονάδα του καλού σου.
Θέλω να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη, είμαστε πολλές και σε σκεφτόμαστε. Ο καιρός περνάει, μην απελπίζεσαι. Το θέμα είναι αυτούς τους μήνες να μην αισθανθεί μόνος του μέσα στο στρατό άλλα ούτε και εσύ που είσαι απ’ έξω. Όσο δύσκολο είναι για αυτόν, άλλο τόσο είναι και για σένα. Όπου υπάρχει θέληση όλα γίνονται, ακόμα και αν είναι ο ένας στην μία άκρη της Ελλάδος και ο άλλος στην άλλη.
Μόνο σκέψου την χαρά της άδειας και τον ερχομό του μετά από λίγους μήνες. Όταν τον δεις, θα ‘ναι τόσο ιδιαίτερο, θα έχει μια νότα πρώτου φιλιού μαζί με την ζεστασιά του φιλιού που ήδη ξέρεις. Για αυτό αξίζει να περιμένεις ακόμα και ας μην δείτε μαζί το αυγουστιάτικο φεγγάρι, ας μιλάτε στο κινητό κοιτώντας το εσύ από το μπαλκόνι σου και αυτός από την σκοπιά του. Γιατί κάποια στιγμή θα είστε αγκαλιά και θα τα ξεχάσετε όλα.  Να θυμάσαι πως εσύ είσαι πιο δυνατή από την μαμά πατρίδα και δεν θα την αφήσεις να σας χωρίσει, αλλά θα την κανείς να σας ενώσει.

 

 

received_667109153438123

 

Leave a Comment