Ανθρωπινες Σχεσεις

ΝΑΙ, oι άντρες θέλουν τα κακά κορίτσια και για το σπίτι τους!

Written by Dimi Ligkarou

Ποια είναι τα κακά και ποια τα καλά κορίτσια;

Και θα μου πείτε: τα κακά κορίτσια είναι αυτά που κυκλοφορούν με δερμάτινα με στρας και καρφιά, μαστίγιο και 12ποντες γόβες και τα καλά αυτά που γυρνάνε με πουλοβεράκι και μπαλαρίνες. Και θα έχετε απόλυτα… ΑΔΙΚΟ!!! Γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της και τα δύο. Ανάλογα με το ποια πλευρά της επικρατεί περισσότερο, κατατάσσεται στα κακά ή στα καλά κορίτσια.

Όμως, δεν είναι απαραίτητα κακό να είσαι και λίγο κακό κορίτσι, ειδικά αν πιστεύεις ότι σου ταιριάζει. Γιατί μπορεί τα καλά κορίτσια να κερδίζουν την καρδιά της μάνας κάθε άντρα, αλλά τα κακά κορίτσια κερδίζουν τη δική του. Άρα, αν μπορούσες να είσαι και τα δύο, θα ήσουν το ιδανικό για κάθε άντρα!

Αν, λοιπόν, είσαι καλό κορίτσι και θέλεις να αγριέψεις λίγο, αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά των κακών κοριτσιών.

Τα κακά κορίτσια:

Είναι άτακτα. Δηλαδή, δεν είναι του κατηχητικού. Τους αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια, είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες και απολαμβάνουν το σεξ απροκάλυπτα. Το σεξ δεν είναι ποτέ βαρετό και κρύβει πειραματισμούς και ευχάριστες εκπλήξεις! Οπότε, ξεκίνα σεμινάρια.images-5

Διεκδικούν. Έχουν αυτοπεποίθηση και διεκδικούν ό,τι θεωρούν πως τους αξίζει ή ό,τι είναι δικό τους. Έχουν αποφασιστικότητα, δεν κάνουν πίσω και δεν αφήνουν κανένα και τίποτα να τους εμποδίσει να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Και δεν χρειάζονται τη βοήθεια κανενός άντρα! Αντίθετα, οι άντρες νιώθουν μειονεκτικά απέναντι σε τέτοιες γυναίκες και προσπαθούν ακόμα πιο σκληρά να τις εντυπωσιάσουν.

Είναι περιπετειώδη. Τα κακά κορίτσια δεν φοβούνται, ξεπερνούν τα όρια και φλερτάρουν με επικίνδυνες καταστάσεις. Είναι διατεθειμένα να δοκιμάσουν τα πάντα για μια φορά.

Είναι σέξι. Η εμφάνιση παίζει ρόλο! Για αυτό να είσαι πάντα καλοντυμένη και προσεγμένη, ακόμα κι όταν είσαι σπίτι. Μπορεί οι φαρδιές φόρμες και τα fleece να είναι άνετα, αλλά είναι αντισεξουαλικά.

Φλερτάρουν! Τους αρέσει το παιχνίδι και λατρεύουν να ξελογιάζουν τους άντρες. Θέλουν να επιβεβαιώνουν τη δύναμή τους και να ξυπνούν τον πόθο σε κάθε αρσενικό που κυκλοφορεί γύρω τους.

Έχουν ακριβά γούστα. Και φυσικά τα πληρώνουν οι άντρες. Οι οποίοι μπορεί να είναι τσίπιδες με τα καλά κορίτσια αλλά ικανοποιούν κάθε καπρίτσιο των κακών. Γιατί όλοι θέλουν να κυκλοφορούν μια γυναικάρα δίπλα τους, άσχετα αν την έχουν πληρώσει χρυσή… πλατινένια… διαμαντένια…κτλ.images-3

Ξέρουν να λένε ΌΧΙ! Πατάνε πόδι, images-4μουλαρώνουν, βγάζουν νύχια και δεν κάνουν τίποτα αν δεν θέλουν. Αυτές οι γυναίκες δεν γίνονται χαλάκι να τις πατήσεις. Για αυτό ακριβώς το λόγο όμως, οι άντρες τις παίρνουνε στα σοβαρά.

Δεν περιμένουν το λευκό ιππότη. Τα κακά κορίτσια δεν περιμένουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού να έρθει να τους λύσει τα θέματα. Αναλαμβάνουν δράση και τα λύνουν είτε μόνα τους, είτε με τη βοήθεια των αντρών που τους τρέχουν τα σάλια γύρω τους.

Αν θέλεις να γίνεις και λίγο “slutty” εφάρμοσε κάτι από αυτά στην καθημερινότητά σου!images

About the author

Dimi Ligkarou

Είμαι η Δήμητρα.
Αθεραπευτα ρομαντική και ίσως ονειροπολα. Αγαπώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και εμπνεομαι μέσα από κάθε έναν έτσι ώστε να μπορώ να το αποτύπωσω και γραπτώς. Λατρεύω την Ευρώπη και τα ταξίδια σε αυτήν!
Έμαθα να λέω ξεκάθαρα αυτό που νιώθω και ας μην αρέσει σε πολλούς!! Έτσι κερδίζω μόνο ότι αληθινό μπορεί να κυκλοφορήσει δίπλα μου!
Φιλιά σε όλους ;)