Ανθρωπινες Σχεσεις

Κλαίνε οι άντρες;

Written by Μάνια

Κλαίνε τελικά και οι άντρες; Και αν ναι γιατί;

Φυσικά και κλαίνε girls.. Άνθρωποι είναι με καρδιά και συναισθήματα. Οι περισσότεροι, βέβαια, κλαίνε σιωπηλά, από ντροπή, για να μη τους δει κανείς και πει «α τον φλώρο» ή το κλασικό «οι άντρες δεν κλαίνε». -Θεέ μου τι αντιλήψεις και καλά ανδρισμού..-

Όλοι κλαίμε, άντρες γυναίκες. Τι πιο φυσικό; Είτε είναι από οδύνη (ψυχική ή σωματική), ξέσπασμα, συγκίνηση, χαρά, ακόμα και από υπερηφάνεια πολλές φορές. Γιατί να ντρέπεσαι να κλάψεις επειδή είσαι γένος αρσενικού; Βέβαια στον έρωτα κλαίνε ακόμα περισσότερο, διότι οι άντρες όταν σκαλώνουν πονάνε πολύ περισσότερο από εμάς. -Sorry κορίτσια μα είναι η αλήθεια-.

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι κλαίγοντας είναι σαν να δείχνουν πως είναι ανίσχυροι. Φυσικά αυτό δεν ισχύει. Ανίσχυρος είναι αυτός που φωνάζει, όχι αυτός που κλαίει. Η φωνή δεν ισούται με δύναμη αλλά με αδυναμία. Το κλάμα είναι απλά ευαισθησία.

Πώς αντιδρούν οι γυναίκες, όμως, σε αυτή την ευαισθησία των αντρών; Εξαρτάται. Κάποιες ξενερώνουν και νιώθουν ανασφαλείς δίπλα σε έναν ευαίσθητο -γλυκούλη & γούτσι γούτσι- σύντροφο. Άλλες πάλι θεωρούν πως και οι άντρες έχουν το δικαίωμα στο κλάμα, όπως και οι γυναίκες, ερμηνεύοντάς το ως αυθεντικότητα & οικειότητα. Λένε, ακόμα, πως έχουν έντονο ψυχικό κόσμο τον οποίο εκτιμούν.

antrasklaiei

About the author

Μάνια

Hallo! Είμαι η Μαρία κι 21 χρόνια, έχω μάθει να ζω στιγμές τρελές και όμορφες . Ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη κι ως γνήσια σπουδάστρια Δασολογίας & φυσικού περιβάλλοντος ασχολούμαι με την φύση. Με κέρδισαν, όμως, οι τέχνες από μικρή. Φωτογραφία, ποίηση, συγγραφή, θέατρο, χορός, ζωγραφική και φυσικά, κατασκευές δια χειρός. Διότι αν δεν υπάρχει μια σταγόνα έμπνευσης, δε θα βρέξει δημιουργία. Kisses..xxx