Ομορφιά

Lazy girl, αυτή είναι η γυμναστική σου!

Lazy girl, ξέρω τι σκέφτεσαι!

Μέχρι το καλοκαίρι θέλεις να έχεις ένα όμορφο και σμιλεμένο κορμί. Σωστά; Είναι άνοιξη και η συζήτηση για το πώς θα εμφανιστούμε στις παραλίες σε 2-3 μήνες όλο και φουντώνει.

Συνεχίζεις, λοιπόν, τη σκέψη και λες…

«Δεν έχω χρόνο για γυμναστική γιατί δουλεύω πολλές ώρες»  ή

«Βαριέμαι πολύ το γυμναστήριο»  ή

« Θέλω μεν γυμνασμένο σώμα αλλά βαριέμαι ή δεν προλαβαίνω»

Και οι δικαιολογίες δεν έχουν τελειωμό!

Λέω δικαιολογίες γιατί, εάν πραγματικά θέλεις να εντάξεις στην καθημερινότητα σου την γυμναστική, είναι πολύ μα πολύ εύκολο να το κάνεις.

Δεν θα σου μιλήσω για πρακτικές όπως, να αφήνεις το αυτοκίνητο και να περπατάς περισσότερο, να κάνεις ασκήσεις στο γραφείο (που μεταξύ μας είναι λίγο άβολες), να τρέχεις ένα 20λεπτό την ημέρα ή να κάνεις περισσότερο σεξ.

Θα σου πω (βασικά θα σου δείξω) ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στον καναπέ σου βλέποντας τηλεόραση ή στο κρεβάτι σου πριν κοιμηθείς ή αφού ξυπνήσεις.

Είναι πανεύκολες, με μικρή διάρκεια, δεν απαιτούν εξοπλισμό και το κυριότερο κάνουν δουλειά! Φυσικά, θα πρέπει να επαναλαμβάνεις την fitness ρουτίνα όσες περισσότερες μέρες την εβδομάδα μπορείς.

Μην τρομάζεις με τις πολλές μέρες που προανέφερα… Οι ασκήσεις είναι τόσο εύκολες που θα ανυπομονείς να φτάσει η ώρα της γυμναστικής!

Περίμενε όμως!no stop wait blackish tracee ellis ross

Το είδες ήδη ε;

Δεν πειράζει! Πάρε θέση, πάτα ξάνα play και ξεκίνα από τώρα κιόλας!

About the author

mm

ChristieX

Fashion watcher, lover and bag maniac.

-Be yourself in a chic outfit-