Ανθρωπινες Σχεσεις

Μα δεν τελειώσαμε…

Δεν έχουμε τελειώσει εμείς. Θα το έχεις αισθανθεί όταν έχεις χωρίσει και πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σου. Σε αγαπούσε πολύ, αλλά δεν άντεχες τη ζήλια και τη κτητικότητα. Σε έπνιγε. Δεν μπορούσε να σε νοιώσει, σε αμφισβητούσε και σε μείωνε η συμπεριφορά του. Άνθρωπος ανασφαλής που είχε έπαρση και εγωισμό.Έβαζε φρένο στις προσδοκίες και στα όνειρά σου. Αλλά εσύ τον είχες ερωτευτεί χωρίς καν να τα διανοηθείς όλα αυτά. Όταν κάτι είναι πρωτόγνωρο κρύβει πολλή ένταση.Το έζησες. Αφέθηκες.Ήταν τόσο έντονο που πίστευες ότι γεννηθήκατε ο ένας για τον άλλον. Ακολούθησαν προσβολές,εντάσεις,καυγάδες.Χώριζες και ξαναγυρνούσες.Γιατί όμως το έκανες αυτό στον εαυτό σου;Τον αγάπησες και πληγώθηκες.Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε.

Όπου και να πας, ακούς τραγούδια που σου θυμίζουν τις στιγμές σας. Τριγυρνάς με τους φίλους σου στα παλιά στέκια που ξημεροβραδιαζόσασταν  μαζί, περπατάς στα στενά που κάνατε βόλτες αγκαλιασμένοι. Σου έρχονται εικόνες στο μυαλό από τις αναμνήσεις σας.

Ξέρεις ότι δεν έχετε τελειώσει. Σου θυμίζει τη παρουσία του με αμέτρητα τηλεφωνήματα δίχως αριθμό. Έτσι απλά για να ακούσει τη φωνή σου. Δεν σου μιλάει. Τι και εάν εσύ έχεις προχωρήσει στη ζωή σου. Δεν τον νοιάζει. Επιμένει. Χωρίς ανταπόκριση.

Εσύ τώρα είσαι πιο ώριμη από ποτέ. Ξέρεις τι θέλεις και δεν θα επιτρέψεις κανέναν να εισβάλει στη ζωή σου με το έτσι θέλω. Ο άνθρωπος της ζωής σου είναι αυτός που βελτιώνει τη ψυχή σου. Είναι αυτός που θα σου χαρίσει τα πιο πολλά χαμόγελα.

Μόνο σε μια άλλη ζωή δεν έχουμε τελειώσει εμείς…

 

 

About the author

Χριστιανίδου Σοφία

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω,γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι!Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ΄΄ομορφιά΄΄ στα πράγματα!! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου,αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!