Μόδα Ομορφιά

Makeup brushes εν δράσει…!

Ένα καλό μακιγιάζ βασίζεται τόσο στα υλικά όσο και στα πινέλα που θα χρησιμοποιήσουμε. Παρ’ όλα αυτά, αν δεν είσαι επαγγελματίας δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε ακριβά και πολλά πινέλα. Ίσως σ’ αυτήν την περίπτωση μπορούμε να καταρρίψουμε τον μύθο ότι, όσο πιο ακριβό είναι ένα προϊόν τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν πινέλα που είναι αρκετά οικονομικά και η ποιότητα τους αρκετά καλή.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

Real techniques

Σχεδιασμένα από δύο γνωστές YouTube beauty vloggers την Samantha και την Nicola Chapman. Συνδυάζουν καλή ποιότητα με καλή τιμή. Είναι κατασκευασμένα από συνθετική τρίχα και 100% cruelty-free. Θα τα βρείτε στην επίσημη σελίδα τους αλλά και σε διάφορα καταστήματα στην αγορά.Αυτό που συμφέρει είναι τα σετ με πινελάκια γιατί κοστίζουν μόνο γύρω στα 25€.

H&M

Η συγκεκριμένη αλυσίδα ρούχων και όχι μόνο είναι γνωστή και για τα προϊόντα ομορφιάς. Ίσως η ποιότητα τους να μην είναι και πολύ καλή σε σύγκριση με άλλες εταιρείες αλλά είναι ότι πρέπει για καθημερινή χρήση. Η τιμή τους είναι αρκετά ελκυστική και αυτός είναι ένας λόγος για να τα προτιμήσεις.

EcoTools

Έχουν αρκετά μαλακή υφή και η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή. Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, είναι συνθετικά και οι λαβές τους είναι κατασκευασμένες από μπαμπού. Θα τα βρείτε σε αρκετά e-shops όπως στο cherrybox, glowbox,mybeautybox.

Golden Rose

Μια άλλη εταιρεία με οικονομικά και καλής ποιότητας πινέλα είναι η golden rose. Η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε στη Καβάλα το 1988 και περιλαμβάνει αρκετή ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς. Όμως μην ξεχνάτε ότι δεν χρειάζονται υπερβολές αρκεί να έχουμε τα 5 must πινέλα τα οποία είναι: ένα για ρουζ, ένα για contouring, ένα για πούδρα και δύο για τα μάτια (βάση και εφαρμογή σκιάς).

 


Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια της,την φίλη μου, makeup artist @xrusa_fenia.

Leave a Comment