Ανθρωπινες Σχεσεις

Μάθε τι ζητάει το κάθε φύλο σε μία σχέση

Written by Thomi Mp

Η σχέση ανάμεσα στα δυο φύλλα ποτέ δεν ήταν απλή υπόθεση. Όσα κι αν άλλαξαν με τα χρόνια, υπάρχει κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Η ανθρώπινη ανάγκη για συντροφικότητα. Η δίψα μας να πάρουμε και το ορμέμφυτο να δώσουμε αγάπη. Ωστόσο πέρα από αυτά τα γενικά που ισχύουν και για τα δυο φύλλα, προφανώς οι προσδοκίες, οι ανάγκες και ο τρόπος που βλέπει μια σχέση το κάθε φύλλο, διαφοροποιούνται.

Οι γυναίκες όσο δυναμικές και ανεξάρτητες κι αν είναι, ψάχνουν ένα σύντροφο να νιώσουν ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Ασφάλεια συναισθηματική μα και σε οικονομικό επίπεδο. Έχουν την ανάγκη να θαυμάζουν τον σύντροφό τους για να μπορούν να διατηρούν τη φλόγα ζωντανή. Θέλουν μονίμως επιβεβαίωση και χρειάζονται έμπρακτες εκδηλώσεις των συναισθημάτων του συντρόφου τους. Διψούν για την υποστήριξή του σε ό,τι κάνουν και αν εκείνος νιώθει περήφανος για αυτές…ακόμη καλύτερα.

Εννοείται πως απαιτούν να είναι η προτεραιότητά του και να παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του. giphy-7Μια γυναίκα πρέπει να νιώθει πως για το ταίρι της είναι ξεχωριστή, μοναδική και πως εκείνος δεν θα έχει μάτια για άλλη. Να νιώθει πως την εκτιμά και την ίδια αλλά και όσα ενδεχομένως κάνει για εκείνον. Να τον εμπιστεύεται και να έχει τη δική του εμπιστοσύνη επίσης. Αν δε μπορέσει στον οποιοδήποτε σύντροφο να συνδυάσει και άλλα χαρακτηριστικά όπως αυτό του φίλου-να περνά καλά μαζί του σε ό,τι κάνουν-είναι η τέλεια περίπτωση.Τέλος…όποιος άντρας κάνει τη γυναίκα που έχει δίπλα του να γελάει, την έχει κερδίσει δια παντός.

Οι άντρες από την άλλη δεν είναι τόσο πολύπλοκα ή απαιτητικά πλάσματα όσο οι γυναίκες. Είναι πολύ συγκεκριμένα και απλά αυτά που αποζητούν από μια σχέση. Καταρχήν ως αρσενικά, χρειάζονται να δουν ότι τους βάζει η σύντροφός τους στο ανάλογο βάθρο. Θέλουν να ξέρουν ότι την ικανοποιούν ερωτικά και ενίοτε να τους το επιβεβαιώνει. Επιπρόσθετα θέλουν τη σύντροφό τους ελεύθερη και δίχως ταμπού ή συστολές σε αυτόν τον τομέα. Ο άντρας θέλει να νιώσει επίσης πως η γυναίκα δίπλα του τον θαυμάζει και τον εκτιμά σε όλα τα επίπεδα:ως εραστή, ως άνθρωπο, ως πατέρα όταν αυτό συμβεί αλλά και ως επαγγελματία.Οι περισσότεροι άντρες κακά τα ψέμματα, είναι όντα καλομαθημένα από τη μητέρα τους συνεπώς αν μια γυναίκα τους δείξει ανάλογη φροντίδα,τους κερδίζει εύκολα. Τους αρέσει η καλοπέραση οπότε εκτιμούν το καλό φαγητό.giphy-8 Σιχαίνονται τα ψέμματα και αν τους πεις την αλήθεια ακόμη και αν δεν τους αρέσει αυτό που θα ακούσουν,θα σε εκτιμήσουν και θα νιώσουν σιγουριά. Τρελαίνονται να τους κάνεις τα χατίρια. Ας μην ξεχνάμε πως είναι μεγάλα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας. Αν λοιπόν η σύντροφος τους φέρεται έτσι, προφανώς και η σχέση θα’ναι επιτυχημένη. Τέλος, μισούν την καταπίεση και τη γκρίνια όπως επίσης και την προσπάθεια της γυναίκας να έχει το πάνω χέρι.Αυτά,είναι αρκετά για να φύγουν.
Η σχέση μεταξύ των δύο φύλλων θα παραμείνει ένα όμορφο ταξίδι ωστόσο όπως και να’χει και μια πρόκληση συνεχής.

About the author

Thomi Mp