Ανθρωπινες Σχεσεις

Μετά-σεξ συμπεριφορές!

Written by Thomi Mp

Σημαντικός παράγοντας μιας σχέσης αποτελεί το σεξ κι όχι μόνο.Είναι επίσης εκτός από φυσική ανάγκη του ανθρώπου,ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσει τα συναισθήματα που ΄έχει για τον σύντροφό του και είναι πολύ όμορφο.Όπως υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν διαφορετικά πριν και κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης λοιπόν..ανάλογα υπάρχουν και συμπεριφορές διαφορετικές μετά από αυτήν.


Δε μπορούμε να υποτιμήσουμε και το ..μετά..είναι επίσης καθοριστικό το πως θα μας φερθεί το ταίρι μας όταν ολοκληρωθεί η σεξουαλική πράξη.Πολύ γενικά επομένως μπορούμε να ορίσουμε σε κακές και καλές συμπεριφορές αυτά που θα εισπράξουμε από τον άλλον εκείνες τι ώρες.
Εύλογο και πανέμορφο όπως επίσης το πρώτο που έρχεται στο νου και περιμένεις,είναι το να καθήσετε να χαλαρώσετε μαζί. Να μη σηκωθείτε γρήγορα και κυρίως να μη φύγει ακόμη κι αν βιάζεται. Πόσο άκομψο και πόσο θα σε πληγώσει αν συμβεί αυτό. Θεωρείς στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι δε σήμαινες εσύ ή ό,τι κάνατε τελοσπάντων και πολλά και στη χειρότερη,ότι το κάνει να φαντάζει επαγγελματικής φύσεως. Το να μην είναι πολύ τρυφερός μαζί σου μετά το σεξ είναι επίσης κάτι που θα σου στοιχίσει πολύ! Αν δε, αρχίσει να κάνει παράπονα ή απλά έχει ύφος που μαρτυρά πως δεν είναι τόσο ευχαριστημένος,θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Μην προσθέσουμε σε όλο αυτό ότι θα ανάψει τσιγάρο ή θα σηκωθεί να αγναντεύει από το παράθυρο. Το να πάρει αμέσως το κινητό του και να τηλεφωνήσει ή κυρίως να μπει στα socia media,μάλλον θα το θυμάσαι και θα βράζεις πολύ καιρό.

Κάτι ακόμη που θα σε κάνει να νιώσεις αμηχανία αλλά και άσχημα είναι το να σηκωθεί και να τρέξει αμέσως στο μπάνιο. Είναι προσβλητικό τουλάχιστο και επίσης άθλιο φέρσιμο αφού δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα.


Αντίθετα με όλα αυτά,το πιο υπέροχο που μπορεί να σου συμβεί και το φυσιολογικό είναι να σε πάρει αγκαλιά,να σου χαμογελάσει,να είναι τρυφερός δείχνοντας τα πάντα με κάποιο χάδι..με ένα φιλί. Να σου πει γλυκές κουβέντες ή εξομολόγηση αισθημάτων και να δεις τα μάτια του να λάμπουν και στο πρόσωπό του ζωγραφισμένη την ικανοποίηση και την χαρά.

Να σχολιάσει ακόμη λεπτομέρειες για το πόσο του άρεσε κάτι που συνέβη ή να σου κάνει κοπλιμέντο. Το να γελάσετε επίσης κάνοντας χιούμορ με δικά σας θέματα είναι εκπληκτικό. Ακόμη κι αν θελήσει να καπνίσει αν το κάνει μαζί σου όπως είστε,εκεί που είστε,είναι σωστή συμπεριφορά. Αν επίσης θέλει να πλυθεί το τέλειο θα είναι να πάτε μαζί για μπάνιο. Αν καθίσει μαζί σου αρκετή ώρα χαλαρά ή ακόμη κι αν πρέπει να φύγει να στο πει ευγενικά ανανεώνοντας ραντεβού,αν υποθέσουμε πως δεν μπορεί λόγω υποχρεώσεων να βγείτε μαζί,είναι αποδεκτά.

Το πιο όμορφο από όλα θα ήταν να ξαναδείξει διάθεση ερωτική μετά από λίγο.Αν επιπρόσθετα όλη αυτήν την ώρα έχει κλείσει κινητό ή δεν απαντά ακόμη και αν αυτό χτυπήσει ,είναι καταπληκτική πράξη.Τέλος,το να κοιμηθείτε αγκαλιά,αποτελεί μια υπέροχη απόδειξη πως ο σύντροφός σου έχει την αναμενόμενη στάση μετά από ερωτική πράξη.

About the author

Thomi Mp