Βιβλίο

Μετά «το κορίτσι του τρένου» ήρθε… «το προηγούμενο κορίτσι»

Διάβασες «το κορίτσι του τρένου» με πάθος να περίμενες τι θα σου αποκάλυπτε η κάθε σελίδα; Σου υπόσχομαι πως και «το προηγούμενο κορίτσι» δεν θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα από το άγχος και την ανυπομονησία ανοίγοντας σιγά σιγά τα χαρτιά που κρύβουν δύο κορίτσια, τα οποία έμεναν στο ίδιο σπίτι σε διαφορετικές χρονικές περιόδους!

«Παρακαλώ, κάνε μια λίστα με οτιδήποτε θεωρείς βασικό στη ζωή σου.

Το ζητούμενο της αγγελίας φαίνεται παράξενο, ίσως και αδιάκριτο· και για τις δύο γυναίκες που θα απαντήσουν οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

ΕΜΑ 

Προσπαθώντας να ξεπεράσει μια τραυματική διάρρηξη, η Έμα μετακομίζει στο διαμέρισμα στον Αριθμό Ένα της Οδού Φόλγκεϊτ, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό μοντέρνο αριστούργημα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κανόνες. Ο αινιγματικός αρχιτέκτονας που το σχεδίασε έχει τον απόλυτο έλεγχο: δεν επιτρέπονται βιβλία, διακοσμητικά μαξιλάρια, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο. Ο χώρος έχει στόχο να μεταμορφώσει τον ένοικο – και όντως το κάνει.

ΤΖΕΪΝ

Έπειτα από μια προσωπική τραγωδία, η Τζέιν χρειάζεται μια νέα αρχή. Όταν βρίσκει το διαμέρισμα στον Αριθμό Ένα της Οδού Φόλγκεϊτ, το ερωτεύεται ακαριαία – όπως και τον σαγηνευτικό δημιουργό του. Αφού μετακομίζει, η Τζέιν σύντομα μαθαίνει για τον πρόωρο χαμό της προηγούμενης ενοίκου, μιας κοπέλας παρόμοιας ηλικίας και εμφάνισης με την ίδια. Καθώς προσπαθεί να βρει την αλήθεια, άθελά της ακολουθεί τα ίδια μονοπάτια και βιώνει τις ίδιες εμπειρίες με το προηγούμενο κορίτσι.

Στα χνάρια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ για τη ζωή δύο γυναικών μέσα από ένα καλειδοσκόπιο διπροσωπίας, εξαπάτησης και θανάτου.»

Δεν θα σου πω ψέματα…το τελείωσα σε 4-5 μέρες και το τράβηξα για να «γεμίσω» τις μέρες μου αλλά δεν άντεχα! Το βράδυ το έπαιρνα αγκαλιά πριν κοιμηθώ και διάβαζα ασταμάτητα, το πρωί πρώτα διάβαζα τη συνέχεια και μετά σηκωνόμουν από το κρεβάτι.

Ο J.P. Delaney ξέρει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει τους αναγνώστες να μείνουν καθηλωμένοι πάνω από ένα βιβλίο και να γίνουν ένα μ’αυτό. Μέσα στο βιβλίο θα βιώσεις αδικία, αγάπη, χαμό, προδοσία, εγκατάλειψη, έρωτα, φόβο και ανακούφιση.

Οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ το συγκαταλέγει στα θρίλερ αλλά δεν είναι μόνο θρίλερ. Το βιβλίο αυτό σε συνεπαίρνει στο πάθος, στον έρωτα και στην εξάρτηση που μπορεί να σου δημιουργήσει ένας άνθρωπος. Νιώθεις ότι ακριβώς βιώνουν οι κοπέλες αυτές καθ’όλη τη διάρκεια του έρωτά τους και της ζωής τους που περιφέρεται γύρω από το σπίτι αυτό. Πιστεύεις πως έχεις μπει στο σπίτι στον Αριθμό Ένα της Οδού Φόλγκεϊτ και θέλεις να μάθεις πώς και γιατί πέθανε ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.