Μόδα

Νύχια : all time classic

Βασικό για μια γυναικά που αγαπάει το εαυτό της είναι να έχει προσεγμένα νύχια.

Όλες οι γυναίκες θέλουμε όμορφα και υγιή νύχια γιατί προσδίδουν θηλυκότητα, δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ μακρυά τα νύχια για να είναι θηλυκά, αντιθέτως τα κοντά νύχια είναι ότι πιο κομψό.

Ανάλογα με το στυλ της κάθε γυναίκας υπάρχει και το κατάλληλο στυλ στο νύχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πιο διαχρονικό σχέδιο στα νύχια είναι το French manicure.  Το γαλλικό μανικιούρ έγινε γνωστό το 1976, τη δεκαετία του 80 ήταν πραγματικά στο αποκορύφωμα του και μέχρι σήμερα έχει την τιμητική του από όλες τις γυναίκες που θέλουν την απόλυτη κομψότητα στα νύχια τους.

 

Άλλο ένα κλασικό στυλ στα νυχιά είναι το μακρύ νύχι με απλό χρώμα. Πολλά χρώματα όπως το μπεζ, ροζ, λευκό , μαύρο, κόκκινο είναι πάντα στην μόδα και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα που αυτό το σκέφτονται πολλές γυναίκες όταν αποφασίζουν για το χρώμα που θα κάνουν στα νύχια τους.

Επιλέξτε τώρα που μπήκε το καλοκαίρι ανοιχτά χρώματα όπως το γαλάζιο και το μπανανι.

Επίσης κάτι μοντέρνο με βάση κλασικού σχεδίου είναι το ombre French manicure.  Είναι στην μόδα και κάνει την διαφορά από το κλασικό γαλλικό σχέδιο που γνωρίζουμε όλοι κρατώντας την κομψότητά.

 

 

About the author

Kατερινα Κοσιδεκακη

Φοιτήτρια
Τεχνολόγων Γεωπονων (Καλαματα)- ΜΜΕ (Αθηνα).