Life

Όταν πίνει μια γυναίκα

Written by Demi Kargatzi

Ποιος είπε ότι το αλκοόλ είναι ανδρική υπόθεση; Όποιος και να το είπε, εγώ είμαι εδώ για να διαλύσω αυτό το μύθο. Οι γυναίκες πίνουν και καλά κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να βρέχουν κι αυτές τα χειλάκια τους που και που. Διαχωρίζοντάς τες σε κατηγορίες θα σε διευκολύνω φίλε άνδρα, έτσι ώστε από δω και πέρα να κράζεις μόνο αυτές που πραγματικά το
αξίζουν. Εσείς κορίτσια σε ποια κατηγορία ανήκετε;

 

  • No 1: Perrier και ξερό ψωμί

 Οι γυναίκες αυτές κυκλοφορούν ανάμεσα μας και συνήθως έχουν  blaze ύφος. Αγαλματάκια 74124-1ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα. Είναι σχεδόν πάντα εντελώς απρόσιτες και υποστηρίζουν ότι δεν τους αρέσει το αλκοόλ. Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό δεν ισχύει. Όταν το ποτό μιλάει λένε, λέει αλήθειες. Ίσως λοιπόν, να μην θέλουν να βγει ο πραγματικός εαυτός τους στην επιφάνεια. Θα χουν τους λόγους τους! Να τις κράζετε ελεύθερα φίλοι μου.

 

  • Νο 2: Άλλη μια βότκα λεμόνι παρακαλώ

Σήμα κατατεθέν, μην τις πειράξεις. Είναι συνήθως κορίτσια ηλικίας 17 ως 22 το πολύ. Βγαίνουν για να γνωρίσουν τον έξω κόσμο, για να θαυμάσουν το μεγαλείο της νύχτας. 1-2 ποτά είναι αρκετά γι’ αυτές και τουλάχιστον ξέρουν τα όρια τους. Ουδέν κατακριτέο!

  • Νο 3: Ήπιαμε και σφηνάκια χθες, που να στα λέω!

67646Απ’ όσα ακούς μην πιστεύεις ούτε τα μισά. Αν τις ρωτήσεις πόσα ποτά ήπιαν είναι ικανές να σου πουν ότι ήπιαν 47.733 ποτά. Τι εννοούν; Ότι συνήθως πίνουν 1 με 2 ποτά αλλά αυτή τη φορά έτυχε και ήπιαν ένα μπουκάλι αφού φυσικά ήταν 20 άτομα. Αν δε, τύχει και τους κεράσουν σφηνάκια, αυτομάτως σημαίνει ότι ήπιαν πολύ. Ούτε αυτές να τις κράξεις, πρέπει να σου περνάνε παντελώς αδιάφορες.

  • Νο 4: Εγώ μεθυσμένη;

Εδώ ανήκουν αυτές που πίνουν σε ικανοποιητικό βαθμό. Δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι μέθυσαν, θα θιχτούν αν τους το πεις και μην το προσπαθήσεις καν. Δεν είναι κακό φίλε μου, γέλα κι εσύ μαζί τους απλά έχε το νου σου να μην κάνουν καμιά ζημιά.tumblr_n8zh4kzv2q1s9362xo1_500

  • Νο 5: Δεν ξανά πίνω!

Αγαπάμε αυτή την κατηγορία. Είναι τα κορίτσια που μεθάνε, ανεβαίνουν στα τραπέζια,
χορεύουν, κουτρουβαλάνε τα σκαλιά της τουαλέτας και κοιμούνται στη μέση του δρόμου μέχρι να βρεθεί κάποιος να τις ξυπνήσει. Τις περισσότερες φορές ανακατεύουν 2-3 ποτά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ποσότητα είναι υπερβολική. Την επόμενη μέρα δεν θυμούνται ούτε τα βασικά. Ε ναι, εδώ λίγη κοροϊδία χρειάζεται!

  • Νο 6: Θα πιω απόψε το φεγγάρι…

Τα κορίτσια που πονάνε από έρωτα, χώρισαν πρόσφατα κι έχουν νταλκάδες. Συνήθως κάθονται σιωπηλές σ’ ένα σημείο, αποξενωμένες από την υπόλοιπη παρέα και περνούν ήσυχα το δράμα τους. Εφόσον δε σ’ ενοχλούν, μην τις ενοχλήσεις κι εσύ.

  • Νο 7: Λιώμα σε γκρεμόd36a64cf031e241a052e7d7ed0556cff

Οι γυναίκες αυτές λένε ότι πονάνε, αλλά συνήθως δεν πονάνε τόσο όσο δείχνουν.Τις ξεχωρίζεις από τις υπερβολικές αντιδράσεις, ξέρουν στίχους τραγουδιών απ’ έξω κι ανακατωτά και αφιερώνουν όλα τα τραγούδια στον πρώην τους. Κοινώς χτυπιούνται. Ναι, σίγουρα φταίει το ότι ήπιαν λίγο παραπάνω, αλλά πίστεψε με και χωρίς αλκοόλ τα ίδια θα έκαναν. Do it boy!

 

  • No 8: Ένα ποτάκι ήπιαμε μόνο…

Είναι όλα ψέματα, ήπιαν τουλάχιστον μισό μπουκάλι η καθεμία. Συνήθως μιλάνε με τους γύρω τους και γελάνε πολύ. Κάνουν χαβαλέ, όλα καλά όμως. Αυτές δεν ξέφυγαν κι εσύ δεν έχεις τίποτα να πεις.

  • 527d9025786e40e112ff439de4d0830fΝο 9: Πάμε για ένα χαλαρό ποτάκι;

Κατά κανόνα σημαίνει ότι ήπιαν το Βόσπορο. Παρεμπιπτόντως, αν δεν έχεις πάει ακόμα για χαλαρό ποτάκι, να πας οπωσδήποτε. Αυτές οι γυναίκες έχουν αξέχαστες
βραδιές να θυμούνται και η διασκέδαση τους προκύπτει απ’ το πουθενά. Πίνουν αρκετά έως πολύ κι ίσως αφήνουν τον εαυτό τους λίγο παραπάνω ελεύθερο απ΄όσο πρέπει. Μπράβο στα κορίτσια! Φίλε άνδρα, κοροϊδέψεις ή όχι καρφί δεν τους καίγεται. Γιατί δεν τα πίνετε παρέα καμιά φορά;

Νο 10: Βαριά ποτά, βαριά τσιγάρα

Εδώ δεν παίζουμε, μόνο πίνουμε. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες που πίνουν tumblr_inline_mkhm10607y1qz4rgp
ισάξια ή και περισσότερο από ένα καλό αρσενικό πότη. Λες και είναι νεράκι, το ποτό δεν τις πειράζει σχεδόν ποτέ. Συνήθως κουβαλάνε τις υπόλοιπες της παρέας στο τέλος της βραδιάς κι αναλαμβάνουν χρέη barwoman σε κάθε έξοδο.Είναι λίγες και άξιες θαυμασμού. Έλα παραδέξου το φίλε μου, αυτές τις ζηλεύεις!

 

Υ.Γ. : Το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό.

14963333_721072578046989_297327760363015473_n

About the author

Demi Kargatzi

Κρητικιά με μικρασιάτικες ρίζες, έχω πάντα στο μυαλό μου την καλοπέραση, τους φίλους και την οικογένεια μου. Αγαπώ τη δουλειά μου, τη ανθρώπινη φύση με τις ατέλειες της και φυσικά την πανέμορφη γλώσσα μας που είναι ικανή ν' αποτυπώσει ψυχές πάνω σε χαρτί. Το σημαντικότερο για μένα είναι ν' ακούς με προσοχή όλους αυτούς που έχουν κάτι να σου πουν.